Skip to main content

Beursstand laten ontwerpen

Een passend design voor een beurs of event

Op een vakbeurs staan er soms wel meer dan honderd stands. Het liefst laat je gelijk tijdens het event een goede eerste indruk achter met een spraakmakende beursstand. Een (potentiële) klant bepaalt in slechts een paar seconden of hij doorloopt of je stand bezoekt. Wij denken graag mee hoe je kunt zorgen dat je stand in het oog springt en de beursbezoeker aantrekt. Gaat het om een kleine wand met een balie? Of een stand met een verdieping en meerdere kamers?

Wat je verhaal ook is, een ontwerp voor je beursstand laat je ontwerpen bij Ontwerp van de Buren. Met elementen uit je huisstijl(handboek) gaan we aan het werk: denk daarbij aan gebruik van kleur, typografie, vormen en fotografie. We houden rekening met de bezoeker, eventuele meubels en andere losse objecten die voor je stand komen te staan. Je uiteindelijke ontwerpen brengen we tot leven in een visualisatie van de beursstand en animaties die op schermen in je stand afspelen. Wat zijn jouw wensen en ideeën?

Beursstand laten ontwerpen Tilburg

Onze werkwijze

Hoe werkt het als je een ontwerp voor een beurs of event wilt laten maken?

Stap 1: Kennismaken & Offerte

We horen graag wie je bent en wat je nodig hebt. Een ontwerp van een wand? Of juist een uitgebreide beursstand en animatie die je af kunt spelen op schermen tijdens je event? Wij zorgen ervoor! Na deze kennismaking krijg je een vrijblijvende offerte voor het grafisch ontwerp van je stand.

Stap 2: Planning & Afspraken

Alles in kannen en kruiken? Mooi, dan gaan we plannen. We spreken af wanneer wát klaar is. Dan weet je meteen waar je aan toe bent en kun je de standbouwer ook op de hoogte houden van de vorderingen.

Stap 3: Concept & Creatie

Heb je al tekeningen van de standbouwer of een 3D ontwerp van je stand? Dat is mooi, dan gaan we aan de slag met het maken standontwerp! Heb je nog geen ontwerp van je stand, dan helpen we je graag samen met een partner die hierin is gespecialiseerd. Je krijgt verschillende opties te zien, want we maken meerdere ontwerpen. Dat is namelijk onze kracht, dubbele aandacht voor iedere opdracht.

Stap 4: Presentatie & Selectie

We presenteren een paar voorbeelden van je stand of animaties, zo krijg je een goed beeld van hoe jouw beursstand eruit gaat zien. Wat vind je ervan? Ga je goed opvallen op de beurs op deze manier?

Stap 5: Finetunen & Inkoppen

Met jouw feedback kunnen we verder. We schaven bij totdat jij zegt: ja, dít is 'm. De laatste finetuning aan de beelden of animaties kan worden gemaakt en de standbouwer kan aan de slag met de realisatie.

Stap 6: Socials & Promotie

Het nieuwe ontwerp voor je beursstand is gemaakt. Wil je deze ook op je social media laten zien? Dan gaan we meteen aan de slag met het ontwerp van een mooie aankondiging of uitnodiging, in stijl met je wand en huisstijl. Je bent dan overal zichtbaar in dezelfde stijl. Als je wil, maken we ook een landingspagina voor digitale inschrijvingen of een brochure die je kunt gebruiken tijdens de beurs, zodat je jezelf ook offline laat zien en mensen na de beurs nog iets te bladeren hebben.

Ons werk

Bekijk andere ontwerpen voor beurzen en evenementen

Uitgelichte afbeelding Sterk Huis

Sterk Huis

Ontwerp & promotie

Kessels Museum Tilburg

Kessels Museum

Promotie & huisstijl

Veelgestelde vragen en antwoorden

over een Beursstand laten ontwerpen

Wat kost het om een ontwerp voor een beursstand te laten maken?

De kosten voor de belettering van de stand of jouw plek op het evenement hangen natuurlijk af van het aantal en het soort items dat we maken. Wil je een losse wand, een roll-up banner of een complete bakfiets beletteren? Alles is mogelijk! Daarom is de eerste fase zo belangrijk: we kijken dan wat past bij het evenement en je budget. Wil je weten wat de exacte kosten zijn? Kom dan snel bij ons langs voor een gesprek en ontvang een offerte op maat.

Maak vrijblijvend een afspraak

Wat is de gemiddelde doorlooptijd?

Het ontwerpen van de wanden is een precies klusje. Het ligt volledig aan wat je wil laten ontwerpen, of er al tekeningen van de standbouwer beschikbaar zijn en natuurlijk wanneer je ze uiteindelijk moet aanleveren aan de beletteraar. Heb je haast? Laat het ons weten! Er is vaak wel iets mogelijk.

Maken jullie ook de indeling voor de stand?

Nee, de start van het proces begint altijd bij de standbouwer, die een plan de campagne maakt voor de ruimte op jouw standnummer. Hierna komen wij om de hoek kijken en kunnen we aan de slag met de grafische invulling van jouw stand.

Worden de beelden of animaties mijn eigendom?

Ja! Je mag je content nu overal voor gebruiken. En als je wil, geven we ook richtlijnen over het consistent gebruiken van je huisstijl. Dat helpt je bij het creëren van een herkenbare uitstraling.

Ontwerpen jullie voor mijn evenement ook de website of landingspagina?

Ja, we kijken zowel naar drukwerk als naar online mogelijkheden om jouw plekje op het evenement te promoten. Diverse communicatiemiddelen versterken elkaar. Een landingspagina is een eenvoudig en doeltreffend promotiemiddel. Het is gemakkelijk opgezet en aangepast, waardoor je doelgroep altijd op de hoogte blijft van de nieuwste informatie.

Waarom zou ik voor Ontwerp van de Buren kiezen om een beursstand te laten ontwerpen?

We zijn enthousiast en betrokken en je krijgt meerdere enthousiaste ontwerpers die voor je klaar staan!

Meer over De Buren

Mogen wij je ontwerp voor een beurs of event maken?

Cool! We hebben er nu al zin in. Kwestie van bellen, mailen, faxen, rooksignalen richting Tilburg-centrum wapperen. De koffie staat nog niet klaar, want dat wordt-ie koud en oud. Maar zodra we weten dat je komt, slingeren we de bonenmaler aan!

Promotie nodig?

Bekijk op deze pagina onze ontwerpen

Onze animaties

Bekijk hier de animaties die wij maakten