Skip to main content

Huisstijl laten ontwerpen

Een stevige basis

De huisstijl is de basis van de buitenkant. Van je bedrijf dan. Zit dat wel snor? Dan word je gezien én onthouden. We zijn benieuwd wat er speelt en waarom je een huisstijl wilt laten ontwerpen. Ben je toe aan nieuwe look? Lanceer je een nieuw product? Of start je net als ondernemer?

Wat je verhaal ook is, een nieuwe huisstijl laten ontwerpen doe je bij De Buren. Met elementen uit je logo gaan we aan het werk. Denk aan kleur, typografie, elementen en uitsneden. Je uiteindelijke huisstijl brengen we tot leven op je visitekaartje, website, flyer of brochure. Wat zijn jouw wensen en ideeën?

huisstijl laten ontwerpen tilburg

Onze werkwijze

Hoe werkt het als je een huisstijl wilt laten maken?

Stap 1: Kennismaken & Offerte

We horen graag wie je bent en wat je nodig hebt. Een nieuw logo? Of alleen een visitekaartje, flyer of brochure met jouw huisstijl? Wij zorgen ervoor! Na deze kennismaking krijg je een vrijblijvende offerte voor het ontwerpen van je nieuwe huisstijl.

Stap 2: Planning & Afspraken

Alles in kannen en kruiken? Mooi, dan gaan we plannen. We spreken af wanneer wát klaar is. Dan weet je meteen waar je aan toe bent.

Stap 3: Concept & Creatie

We gaan aan de slag met het maken van je huisstijl! Je krijgt verschillende opties te zien, want we maken allebei meerdere ontwerpen. Dat is namelijk de kracht van twee: Karel én Linda.

Stap 4: Presentatie & Selectie

We presenteren een paar setjes. Op bijvoorbeeld een visitekaartje of briefpapier zie je gelijk hoe jouw huisstijl zich voordoet. Wat vind je ervan?

Stap 5: Finetunen & Inkoppen

Met jouw feedback kunnen we verder. We schaven bij totdat jij zegt: ja, dít is 'm. Drukwerk zoals visitekaartjes of briefpapier zijn nu zo besteld en worden bij je thuis of op het bedrijf bezorgd.

Stap 6: Website & Promotie

Je nieuwe huisstijl is gemaakt. Wil je deze ook op je website laten zien? Dan gaan we meteen aan de slag met het aanpassen van je webdesign. Je bent dan overal zichtbaar in dezelfde stijl. Als je wilt, maken we ook banners en afbeeldingen voor op social media. En jezelf offline laten zien kan natuurlijk ook met bijvoorbeeld flyers en advertenties.

Ons werk

Bekijk andere huisstijlen die wij maakten

Uitgelichte afbeelding Sterk Huis

Sterk Huis

Ontwerp & promotie

Kessels Museum Tilburg

Kessels Museum

Promotie & huisstijl

Veelgestelde vragen en antwoorden

over een huisstijl laten ontwerpen

Wat kost een huisstijl laten ontwerpen?

Dat hangt af van een paar dingen:

  • Welke producten reken je tot je huisstijl?
  • Wil je dat er ook een set iconen wordt ontwikkeld in je huisstijl?
  • Hoe uitgebreid is of wordt je huisstijlhandboek?
  • Hoe flexibel wil je je huisstijl gebruiken?

Je zoekt misschien de precieze kosten. Die kunnen we niet noemen, omdat er zoveel mogelijk is. Graag vertellen we meer in een vrijblijvend gesprek waarin we jouw wensen doornemen. Na dit gesprek maken we een duidelijke offerte.

Maak vrijblijvend een afspraak

Wat is de gemiddelde doorlooptijd?

Met een degelijke huisstijl zijn we twee tot vier weken bezig, inclusief het presenteren en finetunen.
Heb je haast? Laat het ons weten! Er is vaak wel iets mogelijk.

Wordt de huisstijl mijn eigendom?

Ja! Je mag je huisstijl nu overal voor gebruiken. En als je wilt, maken we een huisstijlhandboek met richtlijnen over het consistent gebruiken van je huisstijl. Dat helpt je bij het creëren van een herkenbare uitstraling.

Verzorgen jullie ook het drukwerk van mijn huisstijl?

Ja, we hebben goede contacten en prijsafspraken met drukkers en zijn ervaren in drukwerkbegeleiding dat we voor veel van onze klanten verzorgen. We leggen alle mogelijkheden aan je voor: dik of dun papier, met extra spotlak of juist met een eco-uitstraling, het kan allemaal.

Waarom zou ik voor Ontwerp van de Buren kiezen?

We zijn enthousiast en betrokken en we allebei veel ervaring met huisstijlen waardoor we jou goed kunnen helpen!

Meer over De Buren

Mogen wij je huisstijl ontwerpen?

Cool! We hebben er nu al zin in. Kwestie van bellen, mailen, faxen, rooksignalen richting Tilburg-centrum wapperen. De koffie staat nog niet klaar, want dat wordt-ie koud en oud. Maar zodra we weten dat je komt, slingeren we de bonenmaler aan!

Logo nodig?

Bekijk op deze pagina onze logo ontwerpen

Onze websites

Bekijk hier de websites die wij maakten