Skip to main content

Logo laten ontwerpen

Een beeldmerk dat bij je past

Een logo ontwerpen, dát vinden wij nou leuk om te doen. En vooral omdat het zo belangrijk is voor de uitstraling van je bedrijf of product. Want als jij straks een nieuw logo hebt, dan weten je potentiële klanten meteen wat voor vlees ze in de kuip hebben. Handig, als je snel en constructief zaken wilt doen.

Om de snaar goed te raken, zijn we heel benieuwd naar jouw verhaal en ideeën voor een logo. Kom je snel een bakkie drinken aan onze ronde tafel in Tilburg?

logo laten ontwerpen tilburg

Onze werkwijze

Hoe werkt het als je een logo wilt laten maken?

Stap 1: Kennismaken & Offerte

Wij luisteren naar je verhaal en idee voor een logo. Als we weten wat jouw business is en wat je belangrijk vindt, dan maken wij een vrijblijvende offerte voor je.

Stap 2: Planning & Afspraken

Weten waar je aan toe bent, dat is fijn. Dat regelen we in deze fase. Oplevermomenten en andere deadlines spreken we daarom nu samen af. Dat geeft rust en duidelijkheid.

Stap 3: Concept & Creatie

We gaan voor je schetsen! En dat doen we met een aantal personen uit ons team, want dat is onze kracht. Je krijgt dus meerdere stijlen te zien. We ontwerpen in eerste instantie in zwart wit. Dat is niet alleen krachtig, maar ook neutraal. Je voorkeur voor kleur kan je nu niet afleiden.

Stap 4: Presentatie & Selectie

We presenteren onze beste logo’s waaruit jij je favoriet mag kiezen. En daar mag je best even over nadenken. Zit hét logo er al bij? Of wil je liever iets aanpassen of combineren? We gaan door tot je helemaal tevreden bent.

Stap 5: Kleuren & Kiezen

Als we een finale versie in zwart-wit hebben, dan maken we de kleurvarianten. We presenteren weer van alles wat. Ben je tevreden? Dan maken we jouw keuze definitief. We leveren nu jouw logo op in bestandsformaten naar keuze.

Stap 6: Huisstijl & Website

Het logo dat je nu hebt, staat niet op zichzelf. Het is meteen een belangrijk onderdeel van je nieuwe huisstijl. Die huisstijl kan overal terugkomen: op je visitekaartje, website, of flyer bijvoorbeeld. We laten je graag zien hoe dat eruit ziet! Zo, je hebt een logo! En nu de rest van je huisstijl?

Ons werk

Bekijk andere logo’s die wij maakten

Veelgestelde vragen en antwoorden

over een logo laten ontwerpen

Wat kost een logo bij jullie?

Dat hangt ervan af. Wat voor logo wil je? En waarvoor gebruik je het? Na ons eerste gesprek krijg je een precieze offerte en weet je wat het kost. Je kunt een offerte trouwens ook telefonisch of via mail aanvragen.

Maak vrijblijvend een afspraak

Hoe lang duurt het voordat ik een logo heb?

Meestal tussen twee en vier weken. Hoe lang het precies duurt, hangt af van hoe duidelijk jij bent over je wensen en hoe snel je kunt reageren en kiezen. Daar helpen we je natuurlijk zo goed mogelijk bij. Heb je haast? Laat het ons weten!

Wordt het logo mijn eigendom?

Ja! We geven je nog een huisstijlhandboek mee met tips om het logo zo goed en consistent mogelijk te gebruiken. Daarmee zorg je voor een herkenbare uitstraling. En verder hopen we dat je er veel plezier van hebt.

Waarom zou ik voor Ontwerp van de Buren kiezen?

We zijn enthousiast en betrokken en je krijgt meer ontwerpers voor de prijs van één!

Meer over De Buren

Mogen wij je logo ontwerpen?

Leuk! Hoe sneller je belt, mailt, langsfietst of toetert, hoe sneller wij voor je kunnen schetsen. En wil je gewoon even weten hoe het werkt of wie we zijn? Snuffel dan nog even rond op deze site voor meer info.

Ons werk

Bekijk op deze pagina ons hele portfolio

Onze huisstijlen

Bekijk hier de huisstijlen die wij maakten