Skip to main content

Ontwerp voor social media

Een flexibel template of social campagne

Iedere dag scroll je wel even door je socials heen. Het is dan ook niet gek dat social media een goede ingang is voor potentiële nieuwe klanten. Zit het wel snor met jouw nieuwe digitale visitekaartje? Dan word je gezien én onthouden. We zijn benieuwd wat er speelt in je organisatie en hoe we je het beste kunnen helpen om je evenement, dienst of product beter zichtbaar te maken met een ontwerp voor social media of een complete social campagne. Ben je toe aan nieuwe look van je evenement? Lanceer je een nieuw product? Of start je net als ondernemer en heb je een template nodig voor je beelden?

Wat je verhaal ook is, een ontwerp voor social media laat je maken bij Van de Buren. Met elementen uit je huisstijl gaan we aan het werk. Denk aan kleur, typografie, vormen en uitsneden. Je uiteindelijke ontwerpen brengen we tot leven in een formaat voor een reel, een carrousel met afbeeldingen of een toffe animatie. Wat zijn jouw wensen en ideeën?

Social Media laten ontwerpen Tilburg

Onze werkwijze

Hoe werkt het als je een ontwerp voor social media wilt laten maken?

Stap 1: Kennismaken & Offerte

We horen graag wie je bent en wat je nodig hebt. Een aankondiging van een evenement? Een template voor je afbeeldingen of een complete campagne voor bijvoorbeeld het werven van nieuwe medewerkers? Wij zorgen ervoor! Na deze kennismaking krijg je een vrijblijvende offerte voor het ontwerpen van je social media content.

Stap 2: Planning & Afspraken

Alles in kannen en kruiken? Mooi, dan gaan we plannen. We spreken af wanneer wát klaar is. Dan weet je meteen waar je aan toe bent.

Stap 3: Concept & Creatie

We gaan aan de slag met het maken van je social content! Je krijgt verschillende opties te zien, want we maken meerdere ontwerpen. Dat is namelijk onze kracht, dubbele aandacht voor iedere opdracht.

Stap 4: Presentatie & Selectie

We presenteren een paar voorbeelden van je afbeeldingen of animaties, zo krijg je een goed beeld van hoe jouw Instagram of LinkedIn eruit gaat zien. Wat vind je ervan?

Stap 5: Finetunen & Inkoppen

Met jouw feedback kunnen we verder. We schaven bij totdat jij zegt: ja, dít is 'm. De laatste finetuning aan de beelden of animaties kan worden gemaakt en de campagne of beelden kunnen worden ingepland.

Stap 6: Website & Promotie

Je nieuwe ontwerpen voor je socials zijn gemaakt. Wil je deze ook op je website laten zien? Dan gaan we meteen aan de slag met het ontwerp van een landingspagina op je website. Je bent dan overal zichtbaar in dezelfde stijl. Als je wil, maken we ook banners die je via Google inzet of een flyer die je in de buurt kan verspreiden zodat je jezelf ook offline laat zien.

Ons werk

Bekijk andere ontwerpen voor social media

Uitgelichte afbeelding Sterk Huis

Sterk Huis

Ontwerp & promotie

Kessels Museum Tilburg

Kessels Museum

Promotie & huisstijl

Veelgestelde vragen en antwoorden

over een ontwerp voor social media

Wat kost het om een ontwerp voor social media te laten maken?

Dat hangt af van een paar dingen:

  • Hoeveel afbeeldingen wil je laten ontwerpen?
  • Of wil je liever een animatie in verschillende formaten?
  • Wil je dat er ook een logo en huisstijl ontworpen wordt voor je campagne?
  • Op welke social wil (het meest) je zichtbaar zijn?
  • Gaan we ook social media advertenties voor je uitzetten?

Je zoekt misschien de precieze kosten. Die kunnen we niet noemen, omdat er zoveel mogelijk is. Graag vertellen we meer in een vrijblijvend gesprek waarin we jouw wensen doornemen. Na dit gesprek maken we een duidelijke offerte.

Maak vrijblijvend een afspraak

Wat is de gemiddelde doorlooptijd?

Een enkele afbeelding is zo gemaakt, maar met een degelijke campagne zijn we twee tot vier weken bezig, inclusief het presenteren en finetunen.
Heb je haast? Laat het ons weten! Er is vaak wel iets mogelijk.

Worden de beelden of animaties mijn eigendom?

Ja! Je mag je content nu overal voor gebruiken. En als je wil, geven we ook richtlijnen over het consistent gebruiken van je huisstijl. Dat helpt je bij het creëren van een herkenbare uitstraling.

Verzorgen jullie ook een landingspagina bij mijn social campagne?

Ja, we kunnen je bij je campagne helpen met alleen het ontwerp of ook met het bouwen van een landingspagina of de complete website. We leggen alle mogelijkheden aan je voor: helpen met de teksten, beelden laten schieten door een fotograaf, advies over het UX design, het kan allemaal.

Waarom zou ik voor Ontwerp van de Buren kiezen?

We zijn enthousiast en betrokken en je krijgt meerdere enthousiaste ontwerpers die voor je klaar staan!

Meer over De Buren

Mogen wij je ontwerp voor social media maken?

Cool! We hebben er nu al zin in. Kwestie van bellen, mailen, faxen, rooksignalen richting Tilburg-centrum wapperen. De koffie staat nog niet klaar, want dat wordt-ie koud en oud. Maar zodra we weten dat je komt, slingeren we de bonenmaler aan!

Logo nodig?

Bekijk op deze pagina onze logo ontwerpen

Onze websites

Bekijk hier de websites die wij maakten