Skip to main content

Achter de voordeur van de Buren

Compleet ontwerpbureau in Tilburg

Wij zijn jullie creatieve collega’s, alleen zitten we op een ander adres. We weten hier allemaal wie jij bent en hoe je je koffie drinkt. Bij ons ben je altijd welkom, en niet alleen voor een kop suiker.

Ontwerp van de Buren - ontwerpbureau Tilburg

Het team

Kennismaken met de Buren

OntwerperCarnavaller

Anniek Huijgens ▾

Anniek is onze Bossche babbelaar. Maar behalve praten kan ze ook goed luisteren. Naar een goeie podcast bijvoorbeeld. Of naar jou aan de telefoon. Daar neemt ze echt de tijd voor. Als creatief is ze daarnaast ontluisterend productief, ze gáát maar door. Anniek is voor ons onmisbaar, want ze kèn lullen én poetsen!

OntwerperSpring-in-'t-veld

Linda van de Kerkhof ▾

Linda, formerly known als Linda van het bekende duo Karel & Linda, is altijd in beweging. Met sporten, dansen of ontwerpen: ze kan niet stilzitten. En dat is mooi, want als regelneef brengt ze orde in chaos. En dat geeft jou als klant weer rust en overzicht.

OntwerperHeadbanger

Nina Hubers ▾

Nina is onze ruwe bolster met blanke pit. Want zoals je ziet aan haar armen, heeft zij een voorliefde voor illustraties. En die gaan van heavy tot heel subtiel, net als haar muzieksmaak. Als designer én als dwarsdenker van de Buren is zij van grote waarde in ons team. En voor jou misschien ook!

OntwerperEeuwige student

Elise Dekker ▾

Ken je die mop van die Limburger in Brabant? Dat is Elise. Dat ze het studentenleven nog niet helemaal kan loslaten vinden wij niet erg, dat levert lekker vrije concepten op. Want daarin is Elise best wel een held. Net als in Assassins Creed op de Xbox trouwens.

OntwerperKoffieleut

Karel Geboers ▾

Karel, formerly known als Karel van het bekende duo Karel & Linda, is niet alleen allround ontwerper maar ook allround-ongezoute-mening-gever op zo’n beetje alles wat hier de deur uit gaat. Dus wat je ook van de Buren vraagt, je krijgt het in geweldige staat.

Vacature van de Buren

VacatureWe zoeken jou

Grafisch ontwerper ▾

Kom jij ons team versterken? Als designer bij Ontwerp van de Buren in Tilburg ben je een flexibele sfeermaker, maak je van een goed idee een tof concept en werk je aan zowel online als offline uitingen. Solliciteer direct!

Kom je ook bij het team? We zoeken een ontwerper

Team Ontwerp van de Buren - grafisch ontwerp Tilburg

We maken en we regelen

Wij zijn jouw goede buur

Naast creatief en toegankelijk zijn we ook gestructureerd, waardoor we rust creëren. Grote bedrijven en communicatieafdelingen bouwen daardoor op ons. Maar ook voor kleine bedrijven en freelancers zijn wij een goede buur. Er is altijd iemand thuis en we zijn er voor je. Voordat de deadline in zicht komt, is de geit gemolken en kun jij op je gemak alles klaarmaken voor de lancering of livegang.

Dus wat het ook is:

Wat anderen over ons zeggen

ontwerpstudio Tilburg

Plezier + enthousiasme = goed resultaat

Joep van der KleijBronsgieterij van der Kleij
ontwerpstudio Tilburg

Het is niet wat ik bedacht had, maar wel precies wat ik wilde.

Marianne SwinkelsAuteur
ontwerpstudio Tilburg

Verfrissend, betrokken en betrouwbaar

Loes JanssenNatec
ontwerpstudio Tilburg

Deskundig, flexibel en vriendelijk

Loïs de JongMagma Media

Meer over Ontwerp van de Buren?

Portfolio

Bekijk onze
projecten

Werkwijze

Hoe wij je
kunnen helpen

Tips & updates

Blader door
onze blog