Skip to main content

Achter de voordeur van de Buren

Compleet ontwerpbureau in Tilburg

Wij zijn jullie creatieve collega’s, alleen zitten we op een ander adres. We weten hier allemaal wie jij bent en hoe je je koffie drinkt. Bij ons ben je altijd welkom, en niet alleen voor een kop suiker.

Ontwerp van de Buren - grafisch ontwerp tilburg

Het team

Kennismaken met de Buren

Anniek Huijgens - Ontwerp van de Buren

OntwerperCarnavaller

Anniek Huijgens ▾

Anniek is onze Bossche babbelaar. Maar behalve praten kan ze ook goed luisteren. Naar een goeie podcast bijvoorbeeld. Of naar jou aan de telefoon. Daar neemt ze echt de tijd voor. Als creatief is ze daarnaast ontluisterend productief, ze gáát maar door. Anniek is voor ons onmisbaar, want ze kèn lullen én poetsen!

Linda van de Kerkhof - Ontwerp van de Buren

OntwerperSpring-in-'t-veld

Linda van de Kerkhof ▾

Linda, formerly known als Linda van het bekende duo Karel & Linda, is altijd in beweging. Met sporten, dansen of ontwerpen: ze kan niet stilzitten. En dat is mooi, want als regelneef brengt ze orde in chaos. En dat geeft jou als klant weer rust en overzicht.

Nina Hubers - Ontwerp van de Buren

OntwerperHeadbanger

Nina Hubers ▾

Nina is onze ruwe bolster met blanke pit. Want zoals je ziet aan haar armen, heeft zij een voorliefde voor illustraties. En die gaan van heavy tot heel subtiel, net als haar muzieksmaak. Als designer én als dwarsdenker van de Buren is zij van grote waarde in ons team. En voor jou misschien ook!

Elise Dekker - Ontwerp van de Buren

OntwerperEeuwige student

Elise Dekker ▾

Ken je die mop van die Limburger in Brabant? Dat is Elise. Dat ze het studentenleven nog niet helemaal kan loslaten vinden wij niet erg, dat levert lekker vrije concepten op. Want daarin is Elise best wel een held. Net als in Assassins Creed op de Xbox trouwens.

Karel Geboers - Ontwerp van de Buren

OntwerperKoffieleut

Karel Geboers ▾

Karel, formerly known als Karel van het bekende duo Karel & Linda, is niet alleen allround ontwerper maar ook allround-ongezoute-mening-gever op zo’n beetje alles wat hier de deur uit gaat. Dus wat je ook van de Buren vraagt, je krijgt het in geweldige staat.

Marielle Verberkt

OntwerperZangeres

Marielle Verberkt ▾

Marielle is onze energieke zangeres uit Den Bosch. En dat merken we, want ze zingt dagelijks een lekker potje mee met de muziek op de studio. Ze reist graag, maar pakt vanachter haar computer ook feilloos allerlei ontwerpklussen op. Als allround vormgever vult ze ons team perfect aan en helpt ze jou graag!

In alle keuzes die we als ontwerpbureau maken, zoeken we evenwicht tussen mens, planeet en resultaat.

Ontwerp van de Buren Team - grafisch ontwerp - Tilburg

We maken en we regelen

Wij zijn jouw goede buur

Naast creatief en toegankelijk zijn we ook gestructureerd, waardoor we rust creëren. Grote bedrijven en communicatieafdelingen bouwen daardoor op ons. Maar ook voor kleine bedrijven en freelancers zijn wij een goede buur. Er is altijd iemand thuis en we zijn er voor je. Voordat de deadline in zicht komt, is de geit gemolken en kun jij op je gemak alles klaarmaken voor de lancering of livegang.

Dus wat het ook is:

Wat anderen over ons zeggen

Ontwerpstudio

Ze handelen snel en accuraat en zijn altijd bereid mee te denken.

Anja EijkemansKessels Museum
Ontwerpstudio

Het is niet wat ik bedacht had, maar wel precies wat ik wilde.

Marianne SwinkelsAuteur
Ontwerpstudio

Verfrissend, betrokken en betrouwbaar

Loes JanssenNatec
Ontwerpstudio

Deskundig, flexibel en vriendelijk

Loïs de JongMagma Media

Meer over Ontwerp van de Buren?

Portfolio

Bekijk onze
projecten

Werkwijze

Hoe wij je
kunnen helpen

Tips & updates

Blader door
onze blog