Persoonlijk en altijd dichtbij: kraamzorg waar jij je thuis voelt

Baby's & Zo Kraamzorg

De professionele kraamverzorgenden van het kleinschalige kraambureau Baby’s & Zo in Ulvenhout bieden de beste zorg en daarnaast een luisterend oor als je daar behoefte aan hebt. Op deze manier maken ze van de kraamweek een onbezorgde, ontspannen en onvergetelijke tijd.
header Baby's & Zo kraamzorg breda
Grafisch ontwerp ansichtkaarten Baby's & Zo

De vraag vanuit Baby’s & Zo

Rik van Baby’s & Zo belde ons op met allerlei vragen over hun huidige huisstijl. Of we eens samen konden kijken naar de bestaande uitingen, omdat er een jubileum van het bedrijf aankwam. Bij dit jubileum wilden ze groots uitpakken met een nieuw logo en daarmee de nieuwe stijl van het kraambureau. Elise en Linda zaten de volgende dag al in de auto om samen te sparren met Rik en Debby op hun kantoor in Ulvenhout.

De oplossing

We keken samen naar de huidige huisstijlitems en zagen direct het ‘probleem’: er gebeurde teveel in het logo waardoor de gewenste strakke, warme en rustige uitstraling niet mogelijk leek. We startten dus met de restyle van het huidige logo en daarmee het kleurenpalet. Na enkele sessies om de kleuren en wensen van Rik en Debby op elkaar af te stemmen, konden we aan de slag met de autobestickering van het nieuwe wagenpark. Op deze manier was beter in te schatten hoe de huisstijl vorm zou krijgen. Ook de raambelettering van het pand hebben we aangepakt, zodat Baby’s & Zo juist beter zichtbaar werd in de wijk waar de meeste van hun klanten vandaan komen.

Het resultaat

Naast folders ontwikkelden we een kleurplaat voor de grote broer of zus van de baby, een complete ansichtkaartenset met ontwerpen voor iedere feestdag en gelegenheid, stationary en een kraamdiploma. Ook gaven we advies over de nieuwe website, zodat deze naadloos aansluit bij de nieuwe huisstijl. De vogel in zijn veilige, warme nestje staat centraal en subtiele delen van het originele logo komen terug in de huisstijl van Baby’s & Zo. Met een set van warme, rustige kleuren sluiten ze weer helemaal aan bij de wensen van hun doelgroep en hun eigen missie: een gezellige kraamtijd!

Grafisch Ontwerp Raambelettering Baby's & Zo

We zijn super tevreden over van de Buren! Tijdens het opzetten van onze nieuwe huisstijl is er actief meegedacht, waardoor het project soepel en snel verliep. Nieuwe ontwerpen worden snel gemaakt, en we vinden het ook fijn dat bijna alles gemaakt kan worden!

Bart EmbregtsBeleidsmedewerker

Baby's & Zo Kraamzorg

Voor de gezelligste kraamtijd!

Baby’s & Zo Kraamzorg biedt zowel tijdens als na de zwangerschap de beste zorg aan. De kraamverzorgenden voelen aan wat jij nodig hebt en staan altijd klaar voor jou en je gezin. Ook wanneer de kleine nog niet is geboren. Dat doen ze bijvoorbeeld met hun persoonlijke kennismaking bij jou thuis, een ruim aanbod aan cursussen om goed voorbereid te zijn, babymassage en persoonlijk advies.

Grafisch Ontwerp Logo Baby's & Zo
Grafisch Ontwerp Autobelettering Baby's & Zo

Meer weten of samen aan de slag?

Kwestie van mailen, langsfietsen, toeteren of even bellen naar 013 470 03 55.
Stuur een e-mail
team ontwerp van de Buren

Bekijk ook deze projecten

Uitgelichte afbeelding Sterk Huis

Sterk Huis

Ontwerp & promotie