Ga lekker zitten en beleef het ultieme buitengevoel

Big Pillows

Je hebt er vast al eens een biertje op gedronken, op de meubels van Big Pillows. Het bedrijf ontwikkelt buitenmeubilair met grote strand- en loungekussens. Voor in je eigen tuin, maar vooral voor op het horeca terras.
Bank Big Pillows strand
Big Pillows catalogus

De vraag vanuit Big Pillows

Marnix, eigenaar en ontwerper van Big Pillows, kwam bij ons met de vraag om de informatie over zijn producten beter te structureren en visueel helder weer te geven. Dit resulteerde in een brochure met producten voor strandtenten, diverse ontwerpen voor advertenties en een duidelijke reeks iconen.

De oplossing

Samen ontwikkelden we communicatie uitingen rondom de bekende Big Pillows, om het product goed tot zijn recht te laten komen op beurzen, verpakkingen en promotionele kaarten.

Het resultaat

Een heldere huisstijl die zowel in het product van de klant als in de ontwerpen is doorgevoerd. Alles sluit perfect op elkaar aan en zorgt voor een consistente ervaring. Proost!

Big Pillows promotionele ansichtkaarten
big pillows icoon

Big Pillows

Kwaliteit in uitstraling en duurzaamheid

Big Pillows uit Tilburg ontwikkelt onderscheidende designs op het gebied van trendy loungekussens en hip buitenmeubilair. Sinds 2004 zijn de meubels te vinden in beach clubs en andere horecagelegenheden, daarnaast leveren ze ook aan particulieren. De producten als banken, ligbedden, tafels en stoelen hebben zowel een hoogwaardige als duurzame uitstraling.

Flyer Big Pillows South Beach couch

Meer weten of samen aan de slag?

Kwestie van mailen, langsfietsen, toeteren of even bellen naar 013 470 03 55.
Stuur een e-mail
team ontwerp van de Buren

Bekijk ook deze projecten

Kindercrèche Tilburg

Kindercrèche Tilburg

Merchandise & animatie

Het veiligheidsboek

hetveiligheidsboek.nl

Lesboeken