Controle over je pakketten: safe • sure • simple

CiPiO Pakketautomaat

Maak kennis met de brievenbus van morgen. De CiPiObox pakketautomaat is de slimste manier om je pakketjes te ontvangen. Hij bezorgt rust en gemak voor ontvangers in woon- en zakelijke complexen.
Cipio Pakketautomaat
cipio huisstijl logo ontwerp

De vraag vanuit CiPiO

Ed van CiPiO was door de verse samenwerking tussen VDL Services en Last Mile Logistics op zoek naar een opvallende stijl voor het nieuwe bedrijf dat de CiPiObox op de markt zou brengen. CiPiO maakt en exploiteert white label pakketautomaten voor appartementencomplexen en zakelijke verhuur zoals bedrijfsverzamelgebouwen. Door onze samenwerking met VDL was hij benieuwd of we ook iets voor hem konden betekenen voor de nieuwe stijl van CiPiO.

De oplossing

We begonnen from scratch met concepten voor het logo dat veel verschillende kanten in zich mocht hebben. Pakketvervoer, het netwerk van verzender, bezorger en ontvangers, routes, veiligheid en de modules en mogelijkheden van de kast. Na een uitgebreide eerste ronde combineerden we een aantal voorstellen, totdat alleen de kern van het verhaal overbleef in een 3D-interpretatie met ruitvormen: de kast met modules, de letter C van CiPiO en een envelop die symbool staat voor de verzending.

Het resultaat

Na de ontwikkeling van de basis gingen we verder met een animatie, waarin het concept van de kast helder wordt uitgelegd. Je krijg gelijk zin om zo’n kast te bestellen voor je huurcomplex! Uiteraard maakten we ook ontwerpen voor beurzen, zoals visitekaartjes, verkoopbrochures, flyers, een infographic en bestickering. Voor de Post & Parcel beurs in Frankfurt ontwikkelden we wanden en autobelettering. En we zien de kasten natuurlijk steeds meer in het straatbeeld verschijnen! Zullen we weer eens wat bestellen?

CiPiO ontwerp Brochure
Cipio website ontwerp

Fijne lui om mee te werken, reageren accuraat en zijn erg pro-actief.
Werken erg flexibel en hebben een super resultaat geleverd!

Ed Klijsenverantwoordelijk voor verkoop, marketing en business development bij CiPiO
Ontwerp brochure Cipio

CiPiO

De CiPiObox: White Label pakketautomaat
Bij CiPiO zien ze een wereld die snel verandert, waardoor ze worden uitgedaagd om na te denken over duurzaamheid, nieuwe vormen van interactie en innovatieve logistiek. Ze geloven dat veiligheid, zekerheid en eenvoud daarbij de norm moet zijn.

Als meest ervaren partij op de Nederlandse markt biedt CiPiO gebruiksvriendelijke en degelijke oplossingen om pakketbezorging te vereenvoudigen en klantvriendelijker te maken.
Dit doen ze door het ontwikkelen en beheren van mooie en slimme pakketautomaten die 24/7 beschikbaar zijn. Noem het de brievenbus van morgen. Je bestelt online, vult je adres in en ontvangt je pakketje. Zo simpel is het. De CiPiObox: safe, sure, simple.

Promotie ontwerp CiPio rollup banner

Meer weten of samen aan de slag?

Kwestie van mailen, langsfietsen, toeteren of even bellen naar 013 470 03 55.
Stuur een e-mail
Team Ontwerp van de Buren - Grafisch ontwerp Tilburg

Bekijk ook deze projecten