Samenwerking voor bloedafname in Brabant en Zeeland

Diagnovum

Diagnovum beschikt over een groot aantal prikposten, waarbij wordt samengewerkt met ziekenhuizen en laboratoria in de regio. Hierdoor is er altijd een prikpost in de buurt van de patiënt en is de uitslag van een onderzoek snel bekend bij de patiënt en de aanvragend huisarts/specialist.
Diagnovum
Ontwerp Folder Diagnovum

De vraag

Eind 2012 kwamen we bij Diagnovum (destijds Diagnostiek Brabant) onder de aandacht. De communicatie-afdeling was op zoek naar een ontwerpbureau dat verschillende huisstijluitingen voor hen kon ontwikkelen. Wij waren enthousiast en gingen uiteraard gelijk van start met de eerste ontwerpen.

De oplossing

Door de ontwikkeling van onder andere roll-up banners, nieuwsbrieven, magazines, een folderlijn en instructiekaarten hebben we samen met Diagnovum een eenduidige stijl neergezet. De uitstraling is fris en overzichtelijk, net wat je nodig hebt in de medische wereld: lekker helder.

Het resultaat

Door onder andere infographics verhelderen we informatie voor patiënten en zorgen we dat ze op de hoogte zijn van bepaalde eisen voor hun onderzoek. En we leren zelf ook steeds meer!

Infographic bloedafname diagnovum

Fijne club om mee samen te werken. Erg toegankelijk, goed bereikbaar, meedenkend en van goede kwaliteit.

Bjorn RommensCommunicatieadviseur

Ze denken goed mee en je krijgt altijd net iets meer dan dat je had gevraagd.

Mariëlle StevensCommunicatieadviseur

Diagnovum

Over bloedprikken en onderzoeken

Diagnovum verzorgt de integrale diagnostiek in de regio en versterkt de lokale zorgketen. Samen zorgen ze voor de beste diagnostische zorg in de buurt. In de regio Midden-Brabant doen ze dit samen met het Elisabeth-Tweesteden ziekenhuis (ETZ), in West-Brabant met het Bravis ziekenhuis en in Zeeland met het ZorgSaam ziekenhuis en het Admiraal De Ruyter Ziekenhuis (Adrz).

Diagnovum ontzorgt, faciliteert, denkt mee, deelt kennis en stroomlijnt informatie zodat de focus van de aanvrager op de patiënt blijft.

social media post facebook diagnovum
ontwerp illustraties diagnovum
ontwerp illustraties diagnovum
Diagnovum-jubileumlogo

Meer weten of samen aan de slag?

Kwestie van mailen, langsfietsen, toeteren of even bellen naar 013 470 03 55.
Stuur een e-mail
team ontwerp van de Buren

Bekijk ook deze projecten

Uitgelichte afbeelding Sterk Huis

Sterk Huis

Ontwerp & promotie