Energie besparen in je woning met grote en kleine maatregelen

Duurzaam Riel Goirle

Duurzaam Riel Goirle (DRG) is er voor en door de inwoners van Riel en Goirle. Ze dragen iets tastbaars bij aan een duurzame leefomgeving door lokale energieprojecten op te zetten en inwoners te helpen bij het verduurzamen van hun huis.
Duurzaam Riel Goirle
Beachflag grafisch ontwerp Duurzaam Riel Goirle

De vraag vanuit Duurzaam Riel Goirle

Ellen, een fotografe die ook in het ETZ ziekenhuis in Tilburg werkt, is betrokken bij de coöperatie DRG. Ze kende Karel nog van zijn grafisch werk dat hij in het verleden voor het ziekenhuis deed en nam contact met ons op voor het ontwerp en de ontwikkeling van de campagne Goed bezig.

De oplossing

We begonnen met het ontwerp van het logo in verschillende lettertypes, kleuren en vormen. Eisen voor het logo waren dat het natuurlijk, positief en betrouwbaar moest overkomen. Na de finetuning hiervan, volgde de gevouwen voucher in verschillende stijlen. Toen het duidelijk werd dat de ontwerpen een zekere speelsheid in zich mochten hebben, konden we starten met de ontwikkeling van de uitgebreide brochure, polo’s en laptoptassen en badges en beachflags ter promotie.

Het resultaat

Een complete lijn aan opvallende producten. De energiecoaches kunnen helemaal in stijl naar de klant en de respons op de verspreiding van de vouchers is een groot succes. Goed bezig!

Brochure grafisch ontwerp Duurzaam Riel Goirle

Ik ben blij dat jullie dit project samen met ons hebben opgepakt. Het voelde voor mij in veilige handen!

Ellen den OudenFotografe

Duurzaam Riel Goirle

Samen energie bespraken en opwekken

Duurzaam Riel Goirle is een energiecoöperatie door en voor burgers in Riel en Goirle (omgeving Tilburg). Ze zetten zelf duurzame en lokale energieprojecten op en vinden het mooi als ze zelfvoorzienende dorpen zouden kunnen worden. Zo helpen we onszelf en de generaties die na ons komen aan een betere wereld.

Met projecten als ‘Zon op een ander dak’ en ‘Zon op eigen dak’ kunnen burgers investeren in zonnepanelen en met advies over isolatie helpen ze om de energiekosten van je woning omlaag te brengen. En dit is pas het begin. De coöperatie wil nog veel meer mooie, duurzame energieprojecten voor én door burgers in Goirle en Riel realiseren.

logo ontwerp goed bezig Duurzaam Riel Goirle
Voucher grafisch ontwerp Duurzaam Riel Goirle

Meer weten of samen aan de slag?

Kwestie van mailen, langsfietsen, toeteren of even bellen naar 013 470 03 55.
Stuur een e-mail
team ontwerp van de Buren

Bekijk ook deze projecten

Uitgelichte afbeelding Sterk Huis

Sterk Huis

Ontwerp & promotie