Samen bouwen aan een duurzame stad met deze energiecoöperatie

Energiefabriek013

Energiefabriek013 levert actief een bijdrage aan het verminderen van het gebruik van fossiele energie. Dat doen ze door informatie aan bewoners over het verduurzamen van hun woningen te geven, door het organiseren van lezingen en masterclasses over energie en door het initiëren van projecten waarbij ook echt duurzame energie wordt opgewekt.
Energiefabriek013
social post ontwerp energiefabriek013

De vraag vanuit Energiefabriek013

We werken al een tijd mee aan het ontwerp van Wijkkrant de Noordhoek in Tilburg. Redactielid Frank droeg onze studio aan bij Energiefabriek013 en we startten met de inventarisatie van de onderdelen op de verschillende websites van Energiefabriek013.

De oplossing

De originele websites waren niet helemaal eenduidig van huisstijl en doordat de informatie verspreid stond was het minder overzichtelijk. Daarom ontwikkelden we een plan om de content te stroomlijnen en alles te bundelen op één platform om zo meer eenduidig naar buiten te komen als het merk Energiefabriek013.

Het resultaat

Tegelijkertijd startten we met het ontwerp van een online campagne om de verkoop van zonnepanelen te stimuleren voor het nieuwe project aan de A58 in Tilburg. Hiervoor is er op de nieuwe website een landingspagina ingericht zodat er een goede basis is voor de online en offline promotie en het project goed zichtbaar naar buiten kan. We werken voor de promotie samen met Tommy de Lange voor de fotografie en Jeske Paalvast voor de tekst en het creatieve meedenken. Ons idee om meer duurzame projecten op te pakken is door deze opdracht gelijk omgezet in actie!

website ontwerp energiefabriek013

Energiefabriek013

Groener en duurzamer

Energiefabriek013 wil niet alleen het denken over duurzaamheid stimuleren, maar ook laten zien dat duurzame energie haalbaar is. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Oftewel, hoe meer leden Energiefabriek013 heeft, hoe meer we met z’n allen kunnen bereiken.

Je kunt lid worden als je binnen het werkgebied woont of wanneer je eigenaar of bestuurder bent van een in het doelgebied gevestigd bedrijf of instelling. We vinden het tof dat we met onze ontwerpen bijdragen aan zo’n groen project!

Doe je ook mee?

website ontwerp energiefabriek013
website ontwerp energiefabriek013

Meer weten of samen aan de slag?

Kwestie van mailen, langsfietsen, toeteren of even bellen naar 013 470 03 55.
Stuur een e-mail
team ontwerp van de Buren

Bekijk ook deze projecten

Kessels Museum Tilburg

Kessels Museum

Promotie & huisstijl

Gemeente Eersel

Gemeente Eersel

Promotie & huisstijl

Veiligheidsregio midden en west brabant

Veiligheidsregio

Infographic & website