Sta in de schijnwerpers en dance like nobody's watching

Ghislaine Dance Company

Ghislaine Dance Company, al jaren een begrip in Breda, geeft met enthousiaste docenten les in verschillende soorten dansstijlen. Ze willen het plezier in dansen stimuleren en verzorgen iedere drie jaar grote shows in het theater.
Freedom show Ghislaine dance
ontwerp affiche LIFE show ghislaine dance

De vraag van Ghislaine

Ghislaine, de eigenaresse van de dansschool, vroeg ons om haar site te restylen. Deze was verouderd en gaf geen goed beeld van de moderne lessen. In samenwerking met Loulou ontwikkelden we een uitgebreide site met veel informatie.

De oplossing

We herzagen de structuur van de site, ontwierpen een nieuwe en ontwikkelden daarna een webshop voor de verhuur van kleding (die normaal bij shows wordt gebruikt). Wat hieruit voortvloeide, waren de ontwerpen voor verschillende grote dansshows in het Chassé Theater in Breda. Iedere drie jaar mogen we aan de slag met een thematische poster, passend bij het gevoel van de show.

Het resultaat

Een toffe website waar je alles kunt vinden dat je zoekt, posters in diverse stijlen die toch herkenbaar zijn voor de dansschool en een professionele uitstraling.

Altijd topkwaliteit en een goede service. De Buren zijn duidelijk in woorden en daden en zijn goede artistieke meedenkers. Ik zou ze gelijk bij een ander bedrijf aanraden!

Ghislaine van LuytEigenaresse

Ghislaine Dance Company

Come and join the action!

Ghislaine Dance Company in de Haagse Beemden in Breda zorgt iedere dag van de week voor een gevarieerd lesaanbod en verzorgt workshops en optredens. Al sinds 1989 komen er wekelijks zo’n 650 dansers uit Breda en verre omstreken genieten van hun passie: dans. Met verschillende prijswinnende demoteams en een groot team aan docenten zorgen ze voor kwaliteit en plezier bij zowel kinderen als volwassen dansers.

ontwerp flyer ghislaine dance
ghislaine dance posters

Meer weten of samen aan de slag?

Kwestie van mailen, langsfietsen, toeteren of even bellen naar 013 470 03 55.
Stuur een e-mail
team ontwerp van de Buren

Bekijk ook deze projecten

Kessels Museum Tilburg

Kessels Museum

Promotie & huisstijl

Gemeente Eersel

Gemeente Eersel

Promotie & huisstijl

Veiligheidsregio midden en west brabant

Veiligheidsregio

Infographic & website