Brandweeropleidingen • Trainingen • Consultancy

H2K

H2K is de specialist voor brandweeropleidingen, -trainingen en veiligheidsadvisering. De klanten van H2K zijn overheidsbrandweerkorpsen en industriële bedrijven in uiteenlopende branches, zoals de (petro)chemie, farmacie en voedingsmiddelensector.
Header H2K
Brochure ontwerp H2K

De vraag vanuit H2K

Elkaar via-via kennen is altijd een goede start. Ronald van H2K kwam bij ons uit nadat hij contact had gezocht met de Managing Director en Manager Online Marketing van Normec Foodcare. Of we ze konden helpen met de realisatie van banners, advertenties en social media posts. We introduceerden onszelf en waren benieuwd waar we H2K nog meer mee konden helpen. We gingen op bezoek bij Ronald en Simon in Schiedam, waar we gelijk alles over het bedrijf leerden.

De oplossing

Na de rondleiding verzamelde Simon een stapel materialen die al ontworpen waren. Aan ons de taak om een restyle toe te passen en de producten weer helemaal te laten vlammen. We ontwikkelden concepten voor verschillende webbanners om mee te starten en te laten zien wat we in huis hebben. Gelukkig heeft H2K een beeldbank waar je u tegen zegt, dus daarmee waren de ontwerpen al snel stoer en knalde de boodschap je scherm af.

Het resultaat

Bannersets met een heldere boodschap, uitnodigingen en een bedrijfsbrochure vol prachtige beelden en handige iconen. We hebben de informatie die H2K al goed op een rijtje had, verpakt in een frisse restyle die toepasbaar is op zowel online als offline producten. Wanneer we meerdere ideeën voor een banner aan Simon voorstellen, zet hij ze vaak allemaal in: gewoon omdat hij ze allemaal tof vindt!

H2K social media template

Ik vind de concepten allemaal leuk. Dat wordt moeilijk kiezen!

Simon van VoorstVerkoopadviseur H2K

H2K

Een veiligere samenleving en industrie

Een bijdrage leveren aan een veiligere samenleving en industrie, dat is de missie van H2K. Die brengen ze in praktijk via opleidingen, trainingen en advisering op hoog niveau. Ze zorgen ervoor dat hulpverleningsorganisaties van overheid en bedrijven optimaal zijn voorbereid op effectieve incidentbestrijding en dat mensen veilig kunnen werken onder risicovolle omstandigheden.

H2K vertaalt de specifieke opleidings- en trainingsbehoefte van de klant naar maatwerk opleidingen en trainingen om de kennis en vakbekwaamheid van de medewerkers te ontwikkelen en op peil te houden. Opleidingen en trainingen worden zoveel mogelijk ‘incompany’ georganiseerd, zodat de functionarissen kunnen trainen op hun eigen terrein, met hun eigen middelen en met reële en herkenbare incidentscenario’s. Zo worden cursisten zo goed mogelijk voorbereid op de toekomstige operationele hulpverleningspraktijk in hun werkgebied.

Ontwerp leaflets H2K

Meer weten of samen aan de slag?

Kwestie van mailen, langsfietsen, toeteren of even bellen naar 013 470 03 55.
Stuur een e-mail
team ontwerp van de Buren

Bekijk ook deze projecten