Wereldwijde productie en verkoop van groentegewas zaden

Hazera

Hazera is een wereldleider in de zaadindustrie. Vanuit Nederland en Israël gebruiken ze hun expertise en toewijding in de ontwikkeling, productie en verkoop van rassen en zaden van groentegewassen.
Hazera op het veld
Grafisch ontwerp Freshbox Hazera

De vraag van Hazera

In 2017 kwam Caroline, manager Marketing & Communicatie bij Hazera, bij ons voor de ontwikkeling van een corporate bureaukalender die ieder jaar wereldwijd wordt uitgedeeld.

De oplossing

Het ontaardde al snel in brochures voor Rusland, video’s voor Israël, advertenties voor bladen in heel Europa en nog veel meer. Met de ontwerpen van de Power Veggies zijn de groenten wat meer gaan ‘leven’ en zorgen ze voor de vrolijke noot (of groente) binnen de huisstijl van Hazera.

Het resultaat

Naast werk voor diverse beurzen werden in 2020 de International Open Days georganiseerd. Ook hiervoor mochten we aan de slag met een opvallende stijl.
Samen met Caroline, Ineke en Rosaline maken we veel toffe ontwerpen en leren we steeds meer over de verschillende rassen van uien, tomaten en paprika’s!

Grafisch ontwerp veldboek Hazera

Wanneer onze briefing niet erg uitgebreid is, raakt Ontwerp van de Buren alsnog de juiste snaar en blijven ze ons verrassen met hun creativiteit.

Caroline SchonckManager Marketing & Communicatie

Zelfs als wij niet goed kunnen uitleggen wat wij willen, maken ze precies datgene waar we naar op zoek zijn.

Ineke ChristiaensMarcom Manager

Hazera

Seeds of growth

Hazera is een internationale organisatie, actief in de veredeling, productie, bewerking, marketing en verkoop van een breed assortiment groentezaden.

Met hoofdkantoren in Nederland en Israël, vestigingen in o.a. het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Polen, Oekraïne, Verenigde Staten en Zuid-Afrika en een uitgebreid distributienetwerk, bereikt Hazera meer dan 100 markten.

Grafisch ontwerp power veggies groentezakje Hazera
Grafisch ontwerp uitingen open dagen Hazera
Grafisch ontwerp company profile ontwerp Hazera

Meer weten of samen aan de slag?

Kwestie van mailen, langsfietsen, toeteren of even bellen naar 013 470 03 55.
Stuur een e-mail
team ontwerp van de Buren

Bekijk ook deze projecten

Kindercrèche Tilburg

Kindercrèche Tilburg

Merchandise & animatie

Het veiligheidsboek

hetveiligheidsboek.nl

Lesboeken