Spelenderwijs een stevige basis in de ontwikkeling

Kindercrèche Tilburg

Opvoeden doe je samen. Iedereen is welkom, ongeacht kleur, rang of stand. Kindercrèche Tilburg besteedt graag aandacht aan verschillen (en overeenkomsten) tussen kinderen.
Ontwerpen voor Kindercrèche Tilburg
Boekontwerp Kindercrèche Tilburg

De vraag vanuit Kindercrèche Tilburg

Al een tijdje speelden we met het idee om iets te ontwikkelen voor kinderen. Toen Susanne, Marketing en Communicatie specialist bij Servicebureau Kinderopvang, ons benaderde om een serie producten voor Kindercrèche Tilburg te ontwerpen, grepen we die kans met beide handen aan. Het bedrijf stelde ons de vraag vanuit de herpositionering van het merk Kindercrèche. We kregen contact met directeuren van verschillende locaties en benaderden een aantal producenten om toffe producten mee te maken.

De oplossing

Na de ontwikkeling van een knuffeldoekje voor 0-jarigen maakten we een 3D-puzzel in custom zakje en een broodtrommel en bidon met rugzak voor de crèche-verlater van 4 jaar. Ook bedrukten we een tandenborstel met bijpassend opbergdoosje. Op het doosje staat een QR-code, die je naar de tandenpoets-animatie leidt. Voor de animatie hebben we zelf het liedje geschreven en natuurlijk alles geïllustreerd en geanimeerd. Het nummer is ingezongen door Marnel de Rooij.

Het resultaat

Een lijn met Hummel-producten waar wij, maar zeker ook de klant, trots op is! De vier Hummels komen nu echt tot leven doordat ze nu op meerdere manieren worden ingezet. Door de fijne samenwerking met Dennis en Wout, directeuren van twee locaties van Kindercrèche Tilburg, smaakt werken voor een wat jongere doelgroep naar meer!

De samenwerking met Ontwerp van de Buren heeft me enorm veel inspiratie en energie gegeven in mijn werk.

Dennis van TrierDirecteur Kindercrèche Zuid

Ze denken fijn mee en kijken wat mogelijk is.

Wout JansenDirecteur Kindercrèche Reeshof

Het team wist van mijn vage ideeën iets concreets te maken, ik ben heel tevreden over de samenwerking en met het eindresultaat!

Susanne de WeertMarketing en Communicatie specialist

Kindercrèche Tilburg

Bij Kindercrèche Tilburg is leren kinderspel

Bij Kindercrèche leren ze elke dag aan de hand van dagelijkse dingen die ze kennen van thuis. Zo leren ze de kleuren en vormen van het fruit, terwijl ze lekker samen aan het eten zijn. Kindercrèche is een plek waar kinderen voorbereid worden op school. En natuurlijk is het een leuke plek waar kinderen samen spelen en andere kinderen uit de buurt ontmoeten.

Kindercrèche Tilburg broodtrommel, gymtal en bidon
Boekontwerp Kindercrèche Tilburg
Hummel Kindercrèche Tilburg
Hummel Kindercrèche Tilburg
Hummel Kindercrèche Tilburg
Hummel Kindercrèche Tilburg

Meer weten of samen aan de slag?

Kwestie van mailen, langsfietsen, toeteren of even bellen naar 013 470 03 55.
Stuur een e-mail
team ontwerp van de Buren

Bekijk ook deze projecten

Uitgelichte afbeelding Sterk Huis

Sterk Huis

Ontwerp & promotie