Ontdek de wereld om je heen met natuureducatie voor basisscholen

Stichting NatuurWijs

Bij NatuurWijs trek je met de hele klas en een professionele NatuurWijzer de bossen in of de hei op. Daar mogen de leerlingen kijken, voelen, ruiken, luisteren en proeven. Ze leren door zélf de natuur te ervaren en zélf te ontdekken.
NatuurWijs verrekijker
Visitekaartje NatuurWijs

De vraag van NatuurWijs

Het veelzijdige digitale bureau Beer n tea uit Breda haakte ons aan met de vraag een design te maken voor de website van Stichting NatuurWijs. De oude site was verouderd en sprak basisscholen minder goed aan.

De oplossing

Na het opzetten van de wireframes ontwierpen we samen met Beer n tea en Keelin van Stichting NatuurWijs een opvallend ontwerp voor de website met verrassende elementen erin. Er zitten natuurlijke vormen in de pagina’s en de dieren maken geluid wanneer je er met je muis overheen gaat.

Het resultaat

Tegelijkertijd ontwikkelden we het logo en startten we met het ontwerp van een folder en flyer. Samen met NatuurWijs zijn we tot een mooie huisstijl gekomen, die door zijn verschillende elementen kan worden doorgevoerd in diverse uitingen: lekker los, natuurlijk en vrolijk.

Website NatuurWijs

Wij zijn heel blij met jullie!

Keelin O'ConnorDirecteur Stichting Natuurwijs

Stichting NatuurWijs

Een moderne stijl voor bijzondere lessen

Natuureducatie start bij NatuurWijs. De natuur is het leslokaal. Ze bieden natuureducatie die uitdagend en leuk is voor kinderen in het basisonderwijs. De kinderen leren spelenderwijs, door zelf te ontdekken over de natuur. Want toegegeven, zelf een duizendpoot over je hand laten lopen blijft beter dan honderd plaatjes in een boek. NatuurWijs verzorgt natuurdagen in schoolverband aan kinderen van groep 1 tot en met groep 8, brede scholen en BSO’s.

Flyer Avontuur in de natuur NatuurWijs
Multomap NatuurWijs

Meer weten of samen aan de slag?

Kwestie van mailen, langsfietsen, toeteren of even bellen naar 013 470 03 55.
Stuur een e-mail
team ontwerp van de Buren

Bekijk ook deze projecten

Uitgelichte afbeelding Sterk Huis

Sterk Huis

Ontwerp & promotie

Kessels Museum Tilburg

Kessels Museum

Promotie & huisstijl