Efficiënte communicatie van enorme hoeveelheden data

Nippur

Nippur gelooft dat je met data het eerlijke verhaal kunt vertellen. Daarom neemt Nippur data ter harte. Zodat klanten daar hun voordeel mee kunnen doen. Of het nu om BI of data science vraagstukken gaat, Nippur levert een doorslaggevende bijdrage, doordat hun consultants de uitdaging aangaan bij klanten en helpen BI op een hoger niveau te tillen.
Dataverkeer
Rollup ontwerp Nippur

De vraag vanuit Nippur

Sinds 2002 levert Nippur BI-diensten aan voornamelijk multinationale en grootzakelijke ondernemingen. Om de ingewikkelde materie van de BI-architectuur, data warehouse management en hun in-huis ontwikkelde management software helder te communiceren, helpen wij Nippur met functionele ontwerpen. Het begon allemaal met de ontwikkeling en herstructurering van de huisstijl en het ontwerp en bouw van de website.

De oplossing

Naast de restyle van de website werden we ook gevraagd om verder mee te denken over de huisstijl, een heldere reeks iconen, het ontwerp van een scrum pokerset en de algemene brochure van Nippur.

Het resultaat

We werken al jaren samen met Nippur bij de verbetering van de huisstijl en de website. Na een verbreding van hun dienstverlening is de payoff gewijzigd en hebben we weer een verbeterslag over de hele linie doorgevoerd. Zo hebben we de nieuwe missie en visie mogen visualiseren in een verhelderende animatie. Alles om complexe data helder te maken!

Website ontwerp Nippur

Nippur

Taking data to heart

Beschik op het juiste moment over de juiste data en informatie. Uitgerust met brede vakkennis werken de specialisten van Nippur samen met jou aan een passende en verantwoorde data-oplossing. Ze denken altijd met je mee, prikkelen en geven eerlijk advies.

Nippur ontwerp visitekaartje
Ontwerp scrum speelkaarten Nippur

Meer weten of samen aan de slag?

Kwestie van mailen, langsfietsen, toeteren of even bellen naar 013 470 03 55.
Stuur een e-mail
team ontwerp van de Buren

Bekijk ook deze projecten

Uitgelichte afbeelding Sterk Huis

Sterk Huis

Ontwerp & promotie

Kessels Museum Tilburg

Kessels Museum

Promotie & huisstijl