Partner in voedselveiligheid, productkwaliteit en smaak

Normec Group

Normec test, inspecteert en certificeert, zodat organisaties veilig, snel en (kosten)efficiënt kunnen innoveren. Met intelligent en onafhankelijk onderzoek combineren ze hun expertise met hun dienstverlening.
header normec foodcare
Advertentie Normec VMT

De vraag vanuit Normec

In 2013 kwam Maxime bij ons met de vraag of we wilden meedenken over de huisstijl van Professionals in Food, destijds onderdeel van Care for Food Group. We ontwierpen advertenties, mailings en verslagen en gaven het logo een lichte restyle zodat het beter bruikbaar werd voor verschillende dragers.

De oplossing

Van het één kwam het ander. We werden uitgenodigd om de uitingen van andere bedrijven van Care for Food Group te ontwerpen: CareNet, Bureau voor Kwaliteitszorg, Etiketteren.nl en MicroCare hoorden ook bij ons repertoire. Sinds 2018 zijn deze bedrijven opgegaan in Normec Group, waarbij wij werden meegenomen in de zich steeds ontwikkelende huisstijl.

Het resultaat

Een bijna dagelijks contact met de communicatie-afdelingen van zowel Normec Foodcare als Normec Life Safety & Environment. We bewegen met ze mee wanneer de website wordt aangepast, verhelderen processen met infographics en ontwerpen nog steeds veel uitingen voor al hun entiteiten.

Normec infographic van grondstof tot consument

Normec Group

Testen, inspecteren, certificeren en compliance

Normec Group werkt vanuit de volgende twee business units: Life Safety & Environment en Foodcare. Als onafhankelijke organisatie draagt Normec zorg voor de kwaliteit en veiligheid van materialen, systemen, processen, producten en diensten van hun klanten.

Op basis van geaccrediteerde methodes voeren ze testen en inspecties uit. Hierbij werken ze samen met andere organisaties.

Kerstkaart Normec
Normec whitepaper

Meer weten of samen aan de slag?

Kwestie van mailen, langsfietsen, toeteren of even bellen naar 013 470 03 55.
Stuur een e-mail
Team Ontwerp van de Buren

Bekijk ook deze projecten

Kindercrèche Tilburg

Merchandise & animatie

hetveiligheidsboek.nl

Lesboeken

Stil Nederland in Beeld 2020

Fotoboek