Partner in voedselveiligheid, productkwaliteit en smaak

Normec

Normec test, inspecteert en certificeert, zodat organisaties veilig, snel en (kosten)efficiënt kunnen innoveren. Met intelligent en onafhankelijk onderzoek combineren ze hun expertise met hun dienstverlening.
Normec
Ontwerp advertenties Normec

De vraag vanuit Normec

In 2013 kwam Maxime bij ons met de vraag of we wilden meedenken over de huisstijl van Professionals in Food, destijds onderdeel van Care for Food Group. We ontwierpen advertenties, mailings en verslagen en gaven het logo een lichte restyle zodat het beter bruikbaar werd voor verschillende dragers.

De oplossing

Van het één kwam het ander. We werden uitgenodigd om de uitingen van andere bedrijven van Care for Food Group te ontwerpen: CareNet, Bureau voor Kwaliteitszorg, Etiketteren.nl en MicroCare hoorden ook bij ons repertoire. Sinds 2018 zijn deze bedrijven opgegaan in Normec, waarbij wij werden meegenomen in de zich steeds ontwikkelende huisstijl.

Het resultaat

Een bijna dagelijks contact met de communicatie-afdeling van Normec. We bewegen met ze mee wanneer de website wordt aangepast, verhelderen processen met infographics en ontwerpen nog steeds veel uitingen voor al hun entiteiten.

Standontwerp Normec

Normec

Testen, inspecteren, certificeren en compliance

Normec draagt als onafhankelijke organisatie zorg voor de kwaliteit en veiligheid van materialen, systemen, processen, producten en diensten van hun klanten.

Op basis van geaccrediteerde methodes voeren ze testen en inspecties uit. Hierbij werken ze samen met andere organisaties.

Ontwerp ESG rapport Normec
Ontwerp kaarten Normec

Meer weten of samen aan de slag?

Kwestie van mailen, langsfietsen, toeteren of even bellen naar 013 470 03 55.
Stuur een e-mail
team ontwerp van de Buren

Bekijk ook deze projecten

Kindercrèche Tilburg

Kindercrèche Tilburg

Merchandise & animatie

Het veiligheidsboek

hetveiligheidsboek.nl

Lesboeken