Verbetering van de volksgezondheid

NVFG

Nederlandse Vereniging voor Farmaceutische Geneeskunde (NVFG) ondersteunt hun leden sinds 1962 op het gebied van klinisch geneesmiddelenonderzoek, veiligheid van geneesmiddelen en medical devices, registratiezaken en het delen van actuele medisch wetenschappelijke kennis.
NVFG
NVFG-Flyers 03

De vraag vanuit NVFG

In 2017 werd de zevende ClinOpsdag georganiseerd, een congres speciaal voor leden van NVFG dat ieder jaar op een prominente plek in Nederland wordt gehouden. NVFG vroeg ons om hun zelf ontworpen flyer drukklaar te maken. Een simpele vraag die ontaardde in de rebranding van de gehele organisatie!

De oplossing

Nadat we een paar jaar de flyers hadden omgezet naar drukklare bestanden, trokken we de stoute schoenen aan en ontwierpen we de flyer als extraatje op een manier die we beter bij NVFG vonden passen. De klant was direct enthousiast en we maakten programmaboekjes, flyers en roll-up banners. Overigens niet alleen voor de ClinOpsdag, maar ook voor evenementen van de andere drie geledingen. Voor de restyle van de website huurden we een tekstschrijver in die het verhaal van NVFG overzichtelijk maakte, ook voor nieuwe leden.

Het resultaat

We gaven het logo een lichte restyle waardoor het beter bruikbaar werd op verschillende dragers en maakten ondertussen alle uitingen van de evenementen: nieuwjaars-, voor- en najaarsbijeenkomsten, jaarcongressen en opleidingsdagen. Van promotie op de website en social media tot badges die sprekers en deelnemers dragen op de dag zelf. Onder meer door de eenheid in alle dragers werd de organisatie overzichtelijker voor geïnteresseerden en werd ledenwerving gemakkelijker gemaakt.

NVFG-Medical Affairs

Jullie zijn toppers!

Mandy van Galen

NVFG

Medische wetenschappelijke kennis sinds 1962

NVFG draagt bij aan de verbetering van de volksgezondheid vanuit het vakgebied farmaceutische geneeskunde. Ze bevorderen de kennis, kunde en kwaliteit van de tak.

Het is een vereniging van en voor leden. Dit betekent dat alle activiteiten worden georganiseerd door leden die dit vrijwillig doen. Het succes van NVFG is afhankelijk van de betrokkenheid en inzet van de leden en de begunstigers.

NVFG-Clinopsdag-2023-Website
NVFG event badge ontwerp

Meer weten of samen aan de slag?

Kwestie van mailen, langsfietsen, toeteren of even bellen naar 013 470 03 55.
Stuur een e-mail
team ontwerp van de Buren

Bekijk ook deze projecten