De kracht van jongerenwerk

R-Newt

Talentbenadering is de basis bij R-Newt, het haalt het beste uit kinderen naar boven en ondersteunt ouders bij het ingewikkelde proces dat opvoeden heet. R-Newt is daar waar jongeren en kids zijn. Op straat, op scholen, in jongerencentra en online. Ze bieden een luisterend oor en zijn altijd aanwezig, zowel fysiek als op social media.
R-Newt jongerenwerk
rollup banner laten maken nextup en R-Newt

De vraag vanuit R-Newt

We worden via Loïs, aanjager van diverse projecten van R-Newt, aangehaakt bij allerlei toffe ideeën. De vraag om samen projecten op te pakken en hier ook gaandeweg in te adviseren, lag precies in ons straatje.

De oplossing

Vaak ontwerpen we, met één van de communicatiemedewerkers van R-Newt op de stoel naast ons, complete campagnes. We startten met logo’s voor jonge Tilburgse ondernemers maar breidden de ontwerpen al snel uit naar andere steden van Boxtel tot Dordrecht. Van promotiemateriaal voor de Maatschappelijke Dienst Tijd van The Next Chapter tot de uitrol van een compleet festival: samen met R-Newt zorgden we voor een gestroomlijnd proces.

Het resultaat

Een fijne samenwerking met mooie producten! We vinden het tof dat we kunnen helpen bij het aanspreken van jongeren met de ontwerpen die we met R-Newt maken.

Flyer laten maken voor nxt chapter en R-Newt jongerenwerk

Ik klop voor een vormgevingsklus heel graag bij de Buren aan!

Carlijn BiesemaatCommunicatieadviseur

Top werk, zo kan ik goed voor de dag komen.

Loïs de JongAanjager en Campagneman

R-Newt jongerenwerk

R-Newt is er voor jongeren, kids, ouders en organisaties

De jongerenwerkers en kidswerkers van R-Newt zijn nabij, laagdrempelig en staan in de leefwereld van kinderen, jongeren en hun ouders. Ze gaan uit van het positieve en bijzondere talent dat iedere jongere heeft. Dit talent kan op veel terreinen liggen. Ze helpen de jongere het te ontdekken en te ontwikkelen, in plaats van te focussen op wat fout kan gaan.

Ze bouwen al jaren mee aan een stevige en gezonde basis voor jongeren om zich te kunnen ontwikkelen, om mee te kunnen doen, om te groeien en om bij te dragen aan de samenleving. Daarmee is R-Newt een landelijk bekende partner met bijzonder veel kennis over de wijken, de inwoners (specifiek jeugd) en de dynamiek rondom jongeren.

Meer weten over jongerenwerk van R-Newt? Bekijk de website
sticker ontwerp nextup van R-Newt
werkboek ontwerp nextup van R-Newt jongerenwerk

Meer weten of samen aan de slag?

Kwestie van mailen, langsfietsen, toeteren of even bellen naar 013 470 03 55.
Stuur een e-mail
team ontwerp van de Buren

Bekijk ook deze projecten

Uitgelichte afbeelding Sterk Huis

Sterk Huis

Ontwerp & promotie