Voor iedereen die hulp nodig heeft

STERK HUIS

Sterk Huis gunt iedereen een veilig en zelfstandig leven. Ze helpen mensen door bedreigende situaties, lastige thuissituaties en moeilijke periodes.
Sterk Huis
Sterk huis ontwerp Brochure

De vraag vanuit Sterk Huis

Sterk Huis was op zoek naar een nieuwe vaste partner die hun vormgeving kon verzorgen. Ze hadden al een toffe huisstijl, maar omdat er steeds meer middelen ontwikkeld werden en ze geen vaste vormgeving in huis hebben, kwam Maaike van Sterk Huis bij ons uit.

De oplossing

Na het bestuderen van de huisstijl en natuurlijk overleg met de eerdere vormgever, pakten we infographics, factsheets, presentaties en brochures met team Communicatie op. Ook konden we aan de slag met bijzonder beursmateriaal, zoals een set re-board kubussen, tafelkaarten en roll-up banners. Voor de banners maakten we ook een tafelmodel, leuk om zo’n banner eens een keer op een miniformaat te maken! Zo helpen we Sterk Huis om met hun strakke en frisse vormgeving op te vallen op beurzen en evenementen.

Het resultaat

We vinden het mooi om samen te mogen werken met Sterk Huis, omdat de hulp die ze bieden ontzettend nodig is in de maatschappij. Zo hopen we, met onze vormgeving, ook een steentje te kunnen bijdragen aan de veiligheid en het geluk van mensen die veilig en zelfstandig willen leven en de hulpverlening goed kunnen gebruiken.

Zit Kubus Sterk Huis

Sterk Huis

Je staat er niet alleen voor

Bij Sterk Huis helpen ze mensen bij een lastige of bedreigende (thuis)situatie of door een moeilijke periode. Ze helpen bijvoorbeeld mensen die te maken hebben met huiselijk geweld of seksueel misbruik. Sterk Huis gelooft dat je met specialistische kennis, heldere inzichten en slimme behandelmethoden de zelfredzaamheid van mensen kunt vergroten. Ze zetten hun 125 jaar lange ervaring in om mensen te helpen aan een stabiele toekomst waarin zij steeds sterker omgaan met de uitdagingen die zij tegenkomen.

Ontwerp Roll-up Banners

Meer weten of samen aan de slag?

Kwestie van mailen, langsfietsen, toeteren of even bellen naar 013 470 03 55.
Stuur een e-mail
team ontwerp van de Buren

Bekijk ook deze projecten

Kessels Museum Tilburg

Kessels Museum

Promotie & huisstijl

Gemeente Eersel

Gemeente Eersel

Promotie & huisstijl

Veiligheidsregio midden en west brabant

Veiligheidsregio

Infographic & website