Fotostudio te huur met professionele apparatuur

Studio IKOON

De professioneel ingerichte film- en fotostudio IKOON in Tilburg is voorzien van alle moderne apparatuur die je nodig hebt als fotograaf of filmmaker voor je shoot. Een gezellig ingerichte studio waar je je welkom voelt.
studio ikoon - fotostudio tilburg
Grafisch Ontwerp website studio ikoon tilburg

De vraag van Erik en Marjan

Al jaren maakt VRBLD photofilm de foto’s voor onze eigen (online) uitingen. Toen Erik en Marjan een fotostudio in Tilburg kochten, benaderden ze ons direct om een opvallende, maar frisse huisstijl te ontwikkelen voor Studio IKOON. En daar zeiden we natuurlijk ‘ja’ tegen!

De oplossing

Na de eerste schetsfase en de doorontwikkeling van het logo, startten we met de website waar je direct de sfeer proeft van de warme en praktische studio. De hoeken uit het logo komen terug in de vormen van de website en met de prachtige fotografie van VRBLD photofilm ontstond een rustige, overzichtelijke huisstijl.

Het resultaat

Een toffe samenwerking, die nu een keer de andere kant op werkte! In plaats van dat we zelf of één van onze klanten voor de camera poseerden, stonden dit keer de wensen van Erik en Marjan centraal.

Grafisch ontwerp logo animatie Studio Ikoon Tilburg

Denken dat je het beter weet dan de Buren als het over techniek gaat, heeft geen zin. Zij weten het beter. En dat klopt!

Erik van der BurgtFotograaf

Bovenaan in Google? Geen punt voor de Buren. Ze fixen het gewoon.

Marjan VosFotograaf

Studio IKOON huren

Studio IKOON is per dag of per dagdeel te huur voor professionele, uitgebreide fotoshoots of filmproducties

Studio IKOON beschikt over een grote fotostudio (11 meter lang en 9 meter breed), maar ook het sfeervolle loungegedeelte is onderdeel van de huur. Je kunt er details van je productie doornemen, brainstormen of gewoon even wat drinken. En in de keuken kun je juist culinaire shoots voorbereiden.

Grafisch Ontwerp visitekaartje Studio Ikoon
Lounge van Studio IKOON - fotostudio tilburg

Meer weten of samen aan de slag?

Kwestie van mailen, langsfietsen, toeteren of even bellen naar 013 470 03 55.
Stuur een e-mail
team ontwerp van de Buren

Bekijk ook deze projecten

Uitgelichte afbeelding Sterk Huis

Sterk Huis

Ontwerp & promotie

Kessels Museum Tilburg

Kessels Museum

Promotie & huisstijl