Tijd om te tikken: van idee tot wervende SEO-teksten

Tekstbureau Door Lotje Getikt

Door Lotje Getikt, gevestigd in Tilburg, is tactisch met tekst. Ze toveren teksten om tot creatieve blogs, opvallende webteksten of boeiende referentieverhalen.
header door lotje getikt
Schetsen logo DLG Door Lotje Getikt
Logo DLG geanimeerd

De vraag vanuit DLG

Charlotte, eigenaresse van Tekstbureau Door Lotje Getikt, hoorde dat we ook websites ontwikkelen. Omdat haar website nog stamde uit de tijd van dat ze alleen in haar bedrijf opereerde, was het tijd voor wat nieuws.

De oplossing

We zorgden voor wireframes van de nieuwe site en ontwikkelden pagina voor pagina de gehele website. Met de komst van deze site ontwierpen we ook een wat meer volwassen look. De ‘;’ uit het originele logo hebben we laten terugkomen en we hebben de humor wat opgevoerd. Met bewegende knoppen en af en toe een knipperend ‘;’-symbool, komt de knipoog terug die ook in hun teksten te vinden is.

Het resultaat

Een samenwerking die twee kanten op gaat: ze schrijven teksten voor ons en onze klanten en wij mochten na hun eigen website ook aan de slag met presentaties voor klanten van DLG. En ook handig: we zitten in hetzelfde bedrijfspand in het centrum van Tilburg!

De content die wij bieden evolueert altijd met de techniek mee. Daarom werken we zo graag samen met een partner als Ontwerp van de Buren.

Charlotte BackxEigenaresse

Met behulp van de Buren vullen woord en beeld elkaar perfect aan.

Aranka van ZantenTekstschrijver

Tekstbureau Door Lotje Getikt

Van stoffige informatie naar vlijmscherpe teksten
Vanuit hun kantoor in Tilburg adviseren zes communicatie-experts je over jouw contentmarketing. Ze achterhalen je doelen, drijfveren en de What’s in it for me van je doelgroep. Daaraan koppelen ze vervolgens een op maat gemaakt contentplan. Met deze teksten bouwen ze aan jouw online autoriteit, creëren ze continuïteit en genereren ze vertrouwen. Ga met ze op expeditie.

Presentatie Door Lotje Getikt DLG

Meer weten of samen aan de slag?

Kwestie van mailen, langsfietsen, toeteren of even bellen naar 013 470 03 55.
Stuur een e-mail
Team Ontwerp van de Buren

Bekijk ook deze projecten

Kindercrèche Tilburg

Merchandise & animatie

hetveiligheidsboek.nl

Lesboeken

Stil Nederland in Beeld 2020

Fotoboek