Inspirerende sprekers, diepgaande verhalen en een gezellige borrel

The Deep Dive Tilburg

The Deep Dive is een initiatief van Dispuut K.O.N.G.S.I. in samenwerking met Universiteit Tilburg. Tijdens The Deep Dive komen er sprekers die dieper induiken in verschillende relevante onderwerpen, zoals: Wat houdt Nederland veilig? Hoe waarborgt de Nederlandse geheime dienst online veiligheid?
The Deep Dive publiek
Logo The Deep Dive

De vraag vanuit The Deep Dive

Dispuut K.O.N.G.S.I. uit Tilburg was een aantal jaar geleden op zoek naar een frisse nieuwe partner voor hun jaarlijkse evenement Symposium Na de Troonrede. Ze zochten naar professionele en creatieve ontwerpers voor hun uitingen omtrent het Symposium en vonden ons. Ondertussen is het evenement van zowel naam als insteek veranderd en hebben we de campagnes een fris karakter meegegeven.

De oplossing

Een nieuwe, hippe huisstijl die jongeren aanspreekt en goed past bij de naam van het symposium. Naast de sprekende stijl was er vraag naar verschillende ontwerpen om het evenement The Deep Dive te promoten, waaronder een website en social media posts.

Het resultaat

Helaas werd het evenement van 2020 als één van de eerste bijeenkomsten geannuleerd door COVID-19-maatregelen, maar we hopen in 2021 samen met het team van K.O.N.G.S.I. de stijl door te kunnen trekken en bekend te maken bij een groter publiek.

Website The Deep Dive

Samen hebben we het Symposium nieuw leven in kunnen blazen. De Buren zijn flexibel, enthousiast, meedenkend en creatief!

Yannick VelsBestuurslid

The Deep Dive

The Deep Dive, een campagne om je in te verdiepen

Traditiegetrouw vond op de derde dinsdag van september het Symposium Na de Troonrede plaats. Na het voorlezen van de Troonrede door Koning Willem-Alexander nam een panel, bestaande uit topeconomen en ondernemers, onder leiding van de moderator plaats op het podium om de Miljoenennota kritisch te beschouwen.
In 2020 is dit concept herzien en kun je je met The Deep Dive inschrijven voor verschillende Deep Dives waarbij je, samen met grote namen uit het werkveld, dieper induikt op de materie.

Facebook post The Deep Dive
Poster The Deep Dive

Meer weten of samen aan de slag?

Kwestie van mailen, langsfietsen, toeteren of even bellen naar 013 470 03 55.
Stuur een e-mail
team ontwerp van de Buren

Bekijk ook deze projecten

Uitgelichte afbeelding Sterk Huis

Sterk Huis

Ontwerp & promotie