Samen met Thijs pak jij de regie over jouw loopbaan

Thijs Loopbaancoaching

Thijs helpt je bij het vinden of het creëren van jouw droombaan. Werken beslaat een groot deel van je leven, samen kijk je hoe je dit zo leuk, interessant en uitdagend mogelijk maakt.
Thijs loopbaancoaching
visitekaartje ontwerp thijs

De vraag vanuit Thijs Loopbaancoaching

Loopbaancoach Thijs wilde graag kunnen sparren met een bureau in Tilburg tijdens de ontwikkeling van zijn huisstijl. Naast dat hij in dienstverband zijn beroep al uitoefende, wilde hij zijn eigen bedrijf starten om zowel particuliere als zakelijke klanten te kunnen helpen met hun loopbaan.

De oplossing

We startten met de ontwikkeling van een aantal logo voorstellen. In verschillende rondes vielen er steeds ontwerpen af, waarbij we in de laatste fase van het ontwerp nog twee kandidaten over hadden. Thijs was erg betrokken bij het proces en zorgde voor een poll op LinkedIn, want wie kan hem nou beter helpen een keuze te maken dan de doelgroep van zijn eigen bedrijf? We vonden het tof om op deze manier de laatste ontwerpen los te laten en te laten beoordelen door zijn LinkedIn-bezoekers.

Het resultaat

Nadat er een winnend logo werd gekozen, konden we verder met de ontwikkeling van de frisse stijl van Thijs Loopbaancoaching. Naast de website, die is onderverdeeld in een gedeelte voor particulieren en bedrijven, zorgden we voor de bedrukking en levering van pennen en notitieboekjes die Thijs uitdeelt bij zijn ontmoetingen met klanten. Door de vernieuwende samenwerking ontdekten we dat je doelgroep al vanaf het begin in het ontwerpproces betrokken kan zijn, iets wat belangrijk is in de keuzes die je maakt.

logo ontwerp Thijs

Mijn ideeën zijn goed vertaald naar een daadwerkelijke uitvoering, altijd in goed en prettig overleg. Aanpassingen en andere vragen worden snel en professioneel opgepakt en uitgevoerd.

Thijs HamelinkLoopbaancoach

Thijs Loopbaancoaching

Professionele coaching en ondersteuning op loopbaangebied

Thijs staat met zijn nuchtere houding voor ‘gewoon goed’. Geen poespas, afspraak is afspraak en kwalitatief goed werk. Wanneer je iets wil, moet je daar zelf voor werken. Weliswaar gesteund door je omgeving, maar jij moet het doen. Zo kijkt Thijs ook naar loopbanen: leuk werk, werk eraan.

Wat je zelf kan doen, moet je vooral ook zelf doen. Neem de touwtjes weer in handen, bepaal richting en geef zelf sturing aan jouw loopbaan.

huisstijl ontwerp thijs
website ontwerp thijs loopbaancoach

Meer weten of samen aan de slag?

Kwestie van mailen, langsfietsen, toeteren of even bellen naar 013 470 03 55.
Stuur een e-mail
team ontwerp van de Buren

Bekijk ook deze projecten

Uitgelichte afbeelding Sterk Huis

Sterk Huis

Ontwerp & promotie

Kessels Museum Tilburg

Kessels Museum

Promotie & huisstijl