Fysiotherapie en fitness in het centrum van Tilburg

Lifestyle Club Totaal Vitaal

Bij Lifestyle Club Totaal Vitaal ben je aan het juiste adres als het gaat om beweging, voeding en ontspanning. Afvallen, rugklachten verminderen, fitter worden: Patrick, Bas en hun collega’s helpen graag bij alles wat je wil bereiken.
Totaal Vitaal Plan-T Tilburg
Presentatie map Totaal Vitaal

De vraag van Totaal Vitaal

Al een tijdje hadden we contact met Patrick en Bas, die op de Noordhoekring in Tilburg een eigen fysiopraktijk hebben. Nadat in 2020 het plan kwam om in de Spoorzone een nieuwe locatie te openen in Plan-t, mochten we aanhaken voor de complete huisstijl.

De oplossing

Omdat er verschil, maar zeker ook overeenkomst moest zijn met de uitstraling van de eerste locatie, zochten we het in de stoerheid van het nieuwe pand. Met de kleuren rood, antraciet en zwart zetten we een compleet andere stijl neer dan die op de Noordhoekring. We ontwikkelden het succesplan, inschrijfformulieren, de uitnodiging voor de feestelijke opening, advertenties en de belettering aan de binnenzijde van het pand.

Het resultaat

De stijlen van de twee locaties bestaan naast elkaar en bijten elkaar niet. Met het gebruik van de nieuwe kleuren wordt gelijk een wat jongere doelgroep aangesproken, wat precies de bedoeling was van de ondernemers. Nadat we ook de fotografie mochten verzorgen in het nieuwe pand, kan ook de clubbrochure worden uitgedeeld om nog meer leden te werven.

Totaal Vitaal Tilburg Brochure
Totaal Vitaal Plan-T Tilburg

Ontwerp van de Buren reageert altijd zeer snel en zet graag dat extra stapje om goed werk te leveren.

Patrick van Erp

Lifestyle Club Totaal Vitaal

Levenslange verbetering in leefstijl door een succesplan op maat.

Lifestyle Club Totaal Vitaal is een sportschool waar je veel resultaat boekt in weinig tijd. En dat willen we toch allemaal? 🙂

Om je te kunnen matchen met hun brede aanbod, bieden ze de online lidmaatschapstest aan. Een test van zes vragen waarmee ze je kunnen vertellen welk lidmaatschap het beste bij je past.

Posters Totaal Vitaal

Meer weten of samen aan de slag?

Kwestie van mailen, langsfietsen, toeteren of even bellen naar 013 470 03 55.
Stuur een e-mail
team ontwerp van de Buren

Bekijk ook deze projecten

Uitgelichte afbeelding Sterk Huis

Sterk Huis

Ontwerp & promotie