Professioneel cursusmateriaal voor opleiders van nu

hetveiligheidsboek.nl

Hetveiligheidsboek.nl levert al meer dan 25 jaar lesboeken aan kleine en grote opleiders. Ze onderscheiden zich door de kwaliteit van de boeken, het luisteren naar hun klanten en de snelheid waarmee ze handelen.
Het Veiligheidsboek
Covers Het Veiligheidsboek

De vraag vanuit hetveiligheidsboek.nl

Eigenaar Willy kwam bij ons via een webbureau waar we vaker projecten mee oppakken. Hij zocht een studio die de restyling van alle veiligheidsboeken op zich wilde nemen. We begonnen met het opzetten van een frisse stijl voor de omslagen van de uitgaves.

De oplossing

We presenteerden verschillende concepten, van totaal nieuw tot varianten met een lichte verwijzing naar het originele ontwerp. Samen met Willy kwamen we tot een strak en opvallend design, met als hoofdkleur het blauw uit het logo van het bedrijf.

Het resultaat

Nadat de volledige set boeken voorzien was van nieuwe omslagen, werkten we aan de restyle van de inhoud van de methodieken. De nieuwe stijl van het binnenwerk sluit nu naadloos aan bij de omslagen. Ook de iconen die we voor de reeks ontwikkelden, zijn opgefrist.

Covers Het Veiligheidsboek

hetveiligheidsboek.nl

Alle kennis die je nodig hebt

De lesboeken en e-learnings van hetveiligheidsboek.nl in Breda worden ingezet door commerciële opleiders, scholen en (zorg)instellingen. De boeken worden geschreven aan de hand van de actuele richtlijnen van o.a. de Nederlandse Reanimatieraad, Nikta, Oranje Kruis, het Rode Kruis en NIBHV.

De inhoud van hun boeken wordt getoetst aan de opleiderspraktijk en de feedback van klanten wordt meegewogen bij aanpassingen van het lesmateriaal.

Iconen Veiligheidsboek
Binnenwerk Het Veiligheidsboek

Meer weten of samen aan de slag?

Kwestie van mailen, langsfietsen, toeteren of even bellen naar 013 470 03 55.
Stuur een e-mail
team ontwerp van de Buren

Bekijk ook deze projecten

Uitgelichte afbeelding Sterk Huis

Sterk Huis

Ontwerp & promotie

Kessels Museum Tilburg

Kessels Museum

Promotie & huisstijl