Skip to main content

Promotie

Opvallen door consequente communicatie

Organiseer je een evenement? Dan wil je opvallen! Nou ja, op een positieve manier dan. Wij helpen je met de promotie van je evenement. Vooraf al. Bijvoorbeeld in de uitnodiging, nieuwsbrief of post op LinkedIn of Instagram. Maar natuurlijk ook tijdens het evenement. Bijvoorbeeld in het programmaboekje, de bewegwijzering of de presentatie van de spreker. En tot slot na afloop. Denk aan een bedankmail, aftermovie of goodiebag. Helemaal in stijl natuurlijk.

Door goede promotie krijg je meer bezoekers op je evenement. En wedden dat ze je ook nog onthouden?

promotie laten ontwerpen tilburg

Onze werkwijze

Hoe werkt het als je een promotionele campagne wilt laten maken?

Stap 1: Kennismaken & Offerte

Graag horen we wie je bent en wat voor evenement je organiseert. Samen pluizen we je doelgroep uit zodat de hengel straks de goede vijver in gaat. Dan bespreken wat past bij jouw evenement en budget. Na dit gesprek krijg je een vrijblijvende offerte.

Stap 2: Planning & Afspraken

Is alles helder en hebben we ons strijdplan klaar? Dan gaan we dubbelchecken en plannen. We maken een schema met wát wanneer klaar moet zijn en welke aanleverdeadlines daarbij horen. Nu hebben we inzicht en overzicht. Hèhè, even opgelucht ademhalen.

Stap 3: Concept & Creatie

We gaan voor je aan de slag, joepie! Met het ontwikkelen van de huisstijl creëren we elementen die terugkomen in je hele campagne. Van spandoek tot Facebookreminder en van landingspagina tot poster.

Stap 4: Presentatie & Selectie

We presenteren de items en horen graag wat je ervan vindt. Het ligt aan het item hoe we dat aan je presenteren, maar we nemen altijd de tijd om je te laten zien wat onze ideeën zijn en hoe ze een geheel vormen. We sleutelen door totdat je een gat in de lucht springt. Figuurlijk dan hè…

Stap 5: Finetunen & Inkoppen

Is het raak? Dan gaan we alles klaarzetten voor druk en publicatie. Vaak gaan we zelf ook live even kijken. We dubbelchecken of alles klopt en dan mag de website officieel de lucht in en kunnen alle grafische uitingen naar de drukker.

Stap 6: Evaluatie

Nu het evenement is geweest, kunnen we samen om de tafel om de verbeterpunten te bespreken. Wat voor reacties zijn er gekomen van bezoekers? Waren er onduidelijkheden? We pakken dit op zodat de promotie de volgende keer nog beter wordt.

Ons werk

Bekijk de promoties die wij verzorgden

Uitgelichte afbeelding Sterk Huis

Sterk Huis

Ontwerp & promotie

Kessels Museum Tilburg

Kessels Museum

Promotie & huisstijl

Veelgestelde vragen en antwoorden

over promoties

Wat kost de promotie van je evenement?

De kosten voor de promotie van je evenement hangen natuurlijk af van het aantal en het soort items dat we maken. Daarom is de eerste fase zo belangrijk: we kijken dan wat past bij je evenement en je budget. Wil je weten wat de exacte kosten zijn? Kom dan snel bij ons langs voor een gesprek en ontvang een offerte op maat.

Maak vrijblijvend een afspraak

Maken jullie ook animaties ter promotie van mijn product of evenement?

Ja! Animaties helpen vooral om conceptuele of complexe ideeën helder en aantrekkelijk uit te leggen. Het kost de kijker weinig moeite, en er wordt in korte tijd veel duidelijk gemaakt. Wil je een animatie laten maken? Kom dan langs voor een vrijblijvend gesprek, dan bespreken we jouw idee en weet je snel wat het kost.

Bekijk onze animaties

Ontwerpen jullie voor mijn evenement ook de website of landingspagina?

Ja, we kijken zowel naar drukwerk als naar online mogelijkheden om je evenement of product te promoten. Diverse communicatiemiddelen versterken elkaar. Een landingspagina is een eenvoudig en doeltreffend promotiemiddel. Het is gemakkelijk opgezet en aangepast, waardoor je doelgroep altijd op de hoogte blijft van de nieuwste informatie.

Bekijk onze websites

Waarom zou ik kiezen voor Ontwerp van de Buren?

We zijn enthousiast en betrokken en we allebei veel ervaring met promotie waardoor we jou goed kunnen helpen.

Mogen wij je promotie verzorgen?

Cool! We hebben er nu al zin in. Kwestie van bellen, mailen, faxen, rooksignalen richting Tilburg-centrum wapperen. De koffie staat nog niet klaar, want dat wordt-ie koud en oud. Maar zodra we weten dat je komt, slingeren we de bonenmaler aan!

Onze logo’s

Als je een beeldmerk nodig hebt voor je event

Animatie nodig?

Bekijk op deze pagina onze werkwijze