Skip to main content
Nieuws van de Buren

Hoi! Ik ben Bas, de nieuwe stagiair van de Buren

Bas van Rooij
Hoi, mijn naam is Bas (20). Ik zit op het moment in het 4e jaar op het Curio in Roosendaal waar ik de studie Mediavormgeving volg. Ik loop vanaf februari 2021 een half jaar stage bij Ontwerp van de Buren, waar ik superveel zin in heb en ervan overtuigd ben dat ik nieuwe dingen kan leren!

 

Naast mijn opleiding heb ik ook nog andere hobby’s, zoals het bespelen van de trombone en de drums (sorry buren)! Na de repetities vinden mijn vrienden en ik het leuk om nog even een biertje of wijntje te pakken. Ook ben ik niet vies van carnaval, dan gaan we iedere dag op pad met de dweilband om feestjes te bouwen! Daarnaast ben ik ook een echte fan van de Efteling, ik ben daar dan ook regelmatig te vinden.

 

Trombone of drums?

Ik denk dat die keuze moeilijk te maken is. Het leukste is natuurlijk om het regelmatig af te wisselen, al moet ik wel zeggen dat ik eerder mijn stokken pak en achter mijn drumstel ga zitten, dan dat ik de trombone blaas.

 

Efteling of Carnaval?

De Efteling vind ik supergaaf en carnaval ook! Dus hoe leuk zou het zijn om een carnavalsfeest te houden in de Efteling?