Skip to main content
Tips van de Buren

Hosting van SiteGround: voor een snelle en veilige website

We hebben ondertussen al veel websites mogen maken of ontwerpen. We zorgen altijd dat de sites er top uitzien en gebruiksvriendelijk werken. Maar een even belangrijk onderdeel is de technische kant: hoe zit de site in elkaar en waar wordt hij gehost? Er zijn ontzettend veel aanbieders van webhosting en als je niet beter weet, kies je snel voor de goedkoopste optie. Dat deden wij namelijk ook toen we begonnen…

Ondertussen zijn we overgestapt naar een betere partij en weten we dat het verschil echt ongelofelijk groot is. Als je een professionele website wil, doe het dan gelijk goed en kies voor een goede hostingpartij, zodat je website super snel laadt en een goede beveiliging heeft. Wij hosten onze eigen website en die van onze klanten bij de hosting van SiteGround en zijn erg gelukkig met de mega snelle servers in Amsterdam.

Waarom kiezen voor de hosting van Siteground

SiteGround is een internationale hosting provider en opereert sinds 2004 op de hosting markt. De kwaliteit van de hosting is hoog, en de tarieven zijn relatief laag voor wat je krijgt. Ze specialiseren zich voornamelijk in gedeelde, dedicated en VPS hosting pakketten en hebben een datacenter in Amsterdam. Een groot pluspunt is dat ze gratis SSL certificaten aanbieden via Let’s encrypt en ook Cloudflare CDN wordt gratis meegeleverd op de pakketten.

De reden waarom SiteGround een bovengemiddeld goede hosting provider is, is niet alleen de kracht en snelheid van de servers, maar ook de aandacht voor klanttevredenheid. Ze hebben 24/7 een helpdesk die je vriendelijk te woord staat via chat of e-mail.

De hostingpakketten van Siteground

SiteGround heeft drie hosting pakketten met verschillende opties. Het verschil zit vooral in de grootte van de server.

• Het StartUp pakket, dit is prima voor een heel kleine website.
• Het GrowBig pakket raden we aan voor een standaard website, omdat je hier ook gebruik kunt maken van de SuperCasher waardoor je website een stuk sneller wordt.
• Het GoGeek pakket, het pakket waar we er zelf een paar van hebben (categorie ‘Wil je deze stofzuiger? Ik heb hem thuis ook’). We hosten hier de websites van onze klanten op. Bij dit pakket profiteer je van alle snelheidsvoordelen en top ingerichte servers.

Conclusie

De veelzijdigheid van SiteGround maakt het een goede allround oplossing voor zowel beginners die hun eerste site net de lucht in slingeren, als websitebeheerders die net wat meer nodig hebben. Daarnaast kun je iedere dag (ongeacht het tijdstip) contact opnemen via de chat met de vriendelijke klantenservice.

Kort samengevat, SiteGround is een goede keuze voor zowel particuliere als zakelijke gebruikers, waarvan de diensten door WordPress zelf worden aanbevolen. Iedere website die wij mogen bouwen, bieden we de optie om bij ons op een Go-Geek pakket te hosten. Dit is een stuk goedkoper dan dat je zelf via SiteGround een hosting pakket neemt. Je profiteert van alle technologische voordelen die dit uitgebreide pakket biedt. Wil je hier meer informatie over? Neem dan even contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Hebben wij je website niet ontwikkeld en zoek je alleen een goede hostingpartij? Ontdek dan via de knop hieronder de verschillende pakketten van SiteGround.

Ontdek zelf waarom SiteGround wordt aangeraden door WordPress

Naar de website van SiteGround