Skip to main content
Nieuws van de Buren

Ontwerpstudio Karel & Linda wordt: Ontwerp van de Buren

“Goh”, zeiden Elise, Anniek en Nina, “De naam Karel & Linda dekt de lading niet meer echt hè?” Toegegeven, ze hebben een punt… Waar we met z’n tweeën begonnen, zijn we nu met vijf creatieve collega’s die allemaal even belangrijk zijn. Collega’s waarmee we kunnen knallen en lallen – het is een dreamteam waarmee we mooie dingen doen én maken. En dat mag gezien worden.
Ontwerpstudio Karel & Linda wordt Ontwerp van de Buren

Daarom hebben wij een nieuwe naam:

Ontwerp van de Buren!

Waar loop je zo even binnen en krijg je altijd een bakkie? Waar vertel je – en passant – wat je écht wilt of waar je van wakker ligt? Juist, bij de buren. Geen drempel, kom maar achterom, we kennen mekaar. Precies dát gevoel willen we jou ook geven. We zijn allemaal op de hoogte van alle klanten en projecten. Daarom kunnen we er altijd voor je zijn, wanneer je ook belt, of wat je vraag ook is. Wel zo soepel. Daarnaast zijn we zélf de buren van poptempel 013. Handig als je ons zoekt.

Nieuwe naam, zelfde aandacht

Nog steeds geven we details de aandacht en dubbelchecken we alles tot in de puntjes. Naast creatief en toegankelijk zijn we trouwens ook gestructureerd, waardoor we ook rust creëren voor grote bedrijven of hele afdelingen. Voordat de deadline in zicht komt, is de geit gemolken en kun jij op je gemak alles klaarmaken voor de lancering of livegang.

24 september is onze dag!

Onze nieuwe naam lanceren wij op 24 september, want dan is het Burendag! Vanaf nu zijn we te bereiken via ons telefoonnummer dat al in je snelkeuzelijst staat, en via ontwerp@vandeburen.nl.

Ben je ook zo nieuwsgierig naar de frisse foto’s van de Buren? Ontmoet dan hier alle buurtjes uit ons team.

We hopen je sowieso snel weer te zien voor een ontwerp of een bak(kie) inspiratie!

Groeten van de Buren,
Karel, Linda, Elise, Anniek en Nina

Swipe eens door onze nieuwe website

Quiz over
de Buren

Doe mee en win!

Deuntjes van
de Buren 

Naar de playlist

Ontmoet
het team

Over ons