Skip to main content
Nieuws van de Buren

Hoi! Ik ben Kim, de nieuwe stagiaire van de Buren

Hoi! Ik ben Kim, 19 jaar oud en ik studeer CrossMedia Vormgeving op het SintLucas in Eindhoven.

Met het extra Bachelor traject dat ik ga volgen, begint mijn leerzame afstudeerstage bij Ontwerp van de Buren in augustus!

Waar ik mezelf mee bezig houd

Samen met mijn ambitieuze hoofd vol verhalen en mijn actieve gewoontes ben ik constant bezig met dromen over de toekomst van m’n creatieve kant. Om even uit mijn bezige bol te komen, duik ik graag met een kop koffie in de wereld van een interessant boek, ga ik twee uur krachttrainen of plan ik de volgende wereldreis waar ik waarschijnlijk niet genoeg geld en tijd voor heb :).

Kim Williams

Leerdoelen

Ik heb een heleboel (vakinhoudelijke en persoonlijke) leerdoelen gesteld voor mezelf, maar de belangrijkste voor deze periode is om trots te zijn op wat ik heb gemaakt. Ik ben vaak te kritisch op mijn werk en doordat ik van het team van de Buren veel feedback en andere perspectieven op mijn ontwerpen krijg, hoop ik die gewoonte te verbeteren.

De volgende stap

Na mijn stage neem ik weer extra ontwerpvaardigheden mee naar de volgende stap, wat hopelijk een grafisch ontwerp studie op de universiteit wordt en misschien ook een parttime freelance carrière met mijn eigen klanten!