Skip to main content
Nieuws van de Buren

Logo ontwerp voor café Ovide in Tilburg

kindvriendelijk cafe ovide tilburg
Bij kindvriendelijk café Ovide in Tilburg kun je terecht voor ontbijt, koffie, lunch en een borrel. Voor ouders met jonge kinderen is de ideale horeca locatie soms moeilijk te vinden. Ovide springt in dit gat: een heerlijke plek voor jong én oud. Je kunt er heerlijk achteroverleunen terwijl de kinderen zich vermaken!

De inrichting is vrolijk, knus, zonder kinderlijk te zijn. Achterin zit een kamer met een speelhuis en tafel om aan te knutselen. Er is een beveiligde baby- en dreumeshoek waar ze veilig kunnen spelen en het café beschikt over de misschien wel mooiste verschoningshoek van de stad.

ovide tilburg
ovide tilburg

Het café is gevestigd aan de Tuinstraat in het centrum in een prachtig stukje van Tilburg, het dwaalgebied. Dus even tussen het winkelen door relaxen kan hier goed. Ovide betrekt een monumentaal pand met een rijke historie: deze gaat terug naar 1866, toen het pand nog het directiegebouw van de wollenstoffenfabrieken van Gerard Bogaers was. In het logo dat we mochten ontwerpen vind je een subtiele verwijzing naar de textielgeschiedenis van het pand.

Meer informatie over Ovide?

Bekijk de website