Skip to main content
Nieuws van de Buren

Hoi! Ik ben Marielle, de nieuwe vormgever van de Buren

Even voorstellen

Aangenaam! Ik ben Marielle Verberkt, een energieke 29-jarige creatieveling uit Den Bosch. In 2016 heb ik de opleiding Communicatie & Multimediadesign afgerond, waarbij ik voornamelijk de vormgevingskant ben opgegaan.

Bij van de Buren krijg ik de kans om me verder te ontwikkelen als vormgever met diverse opdrachten in een fijne werkomgeving. Ik begin vol enthousiasme aan deze nieuwe uitdaging!

Marielle Verberkt

Naast newbie zijn van de Buren, vermaak ik mezelf met zingen in een pop-rock band (a.k.a The ApplePickers), reizen en mooie beelden vastleggen met mijn camera tijdens mijn vakanties, thuis koken wanneer ik even niet achter een scherm zit en natuurlijk allerlei andere sociale meet-ups. Ik zit eigenlijk nooit stil, behalve als ik aan het vormgeven ben 😉

Tien feitjes over mij:
  • Ik ben tweetalig opgevoed, met als tweede taal Frans.
  • Ik houd van de zomer en ben allergisch voor winter en kou (toch iets met Mediterraans bloed?).
  • Ik kan makkelijk ‘nee’ zeggen tegen chocola, maar als die bak chips voor mijn neus staat, heb ik er heel veel moeite mee om daar niks van te pakken.
  • Ik ben meer een seriekijker dan een filmkijker en kijk ook graag Japanse series (a.k.a anime).
  • In 2015 heb ik voor mijn studie een half jaar in Duitsland gewoond en in 2017 een tussenjaar in Australië. Wist je dat ze in andere landen veel meer regels hebben, waardoor je niet breed op de roltrap gaat staan?
  • Ik ben niet zo goed in boeken lezen (iets met lang stilzitten).
  • Vroeger heb ik getennist, nu doe ik vooral aan hardlopen en fitness. Liever geen groepslessen (al kan Nina mij misschien nog overhalen ;).
  • Ik houd niet heel erg van dansen, maar zing graag een nummer bij de karaoke.
  • Ik heb bijna 7 jaar op een bakkerijafdeling gewerkt. Sindsdien is vroeg opstaan nooit meer echt een probleem voor me geweest.
Eerste indruk afgelopen dagen

Wat mij gelijk opvalt sinds dag één is dat mijn collega’s zo lekker betrokken en open zijn, én het zijn allemaal vormgevers. Dit is iets bijzonders, want zo kan iedereen elkaar versterken en aanvullen om tot in de puntjes het ontwerp op te leveren. Op deze manier overtreffen we samen de verwachtingen van onze klanten. Dit samen met de diversiteit aan opdrachten maakt het werken bij Ontwerp van de Buren extra leuk en leerzaam!