Skip to main content
Nieuws van de Buren

Hoi! Ik ben Mathilde, de nieuwe vormgever van de Buren

Mathilde Bras

Ik ben Mathilde Bras (24) en heb een achtergrond in Communication & Multimedia Design en heb ook nog wat kennis opgedaan aan de Universiteit van Tilburg tijdens een master Philosophy of Mind & Psychology. Na 5 jaar studeren was ik wel toe aan de echte uitdagingen die het vakgebied te bieden heeft.
Bij van de Buren krijg ik de kans om te leren en de kneepjes van het vak goed onder de knie te krijgen in een fijne werkomgeving. Ik begin vol enthousiasme aan deze nieuwe uitdaging!

Naast als groentje bij van de Buren ingewerkt te worden, vermaak ik mezelf met andere creatieve bezigheden zoals kalligraferen, kleien, schilderen en vrienden verwennen met mijn kookkunsten. Ik kan mezelf dus goed bezighouden met alle creativiteit.

Wat zijn jouw go-to baksels en gerechten om te maken?

Ik bak heel graag red velvet taart (glutenvrij) met heerlijke botercrème en frambozen. Als gerecht maak ik vaak een goeie paddestoelen risotto met witte wijn en courgette. Mijn vrienden worden dus goed verzorgd, en mijn nieuwe collega’s snel ook!

Wat zijn de 3 beste films allertijden, volgens jou?

Natuurlijk op 1. Shrek 2, blijft een pareltje en wordt ook meerdere keren per jaar gekeken. Daarna op 2. Big Fish, een prachtige avontuurlijke film van Tim Burton en op 3. toch maar de geweldige thriller Shutter Island van Martin Scorsese. Echte aanraders!