Skip to main content
Nieuws van de Buren

Medisch Centrum Best, nu in het theater!

De klucht ‘Medisch Centrum Best’, is een knipoog naar dé ziekenhuisserie uit de jaren 90 ‘Medisch Centrum West’ en had zijn première op maandag 18 februari in de Rijswijkse Schouwburg en wij waren erbij. Van Arijan van Bavel kregen we VIP kaarten, dus daar stonden we: tussen de bekende Nederlanders, op zich al een hele beleving! Daarnaast was het ook heel tof om de ontwerpen terug te zien die we voor Theater van de Klucht hebben gemaakt.
voorstelling
Promotie van medisch centrum best theatershow

Over de voorstelling

De budgetten van Medisch Centrum Best zijn niet voldoende om het ziekenhuis draaiend te houden en ook zijn er onvoldoende handen aan het bed om alle patiënten goed te verzorgen. Het ziekenhuis heeft veel te duchten van een ander ziekenhuis in de streek dat aast op het budget van Medisch Centrum Best.

Medisch Centrum Best is de nieuwste komische voorstelling van Theater van de Klucht en staat, net zoals de vorige voorstellingen, garant voor een heerlijk avondje ontspannen lachen.

Medisch Centrum Best speelt nog tot en met 25 mei in diverse theaters door het hele land. Ook een voorstelling bijwonen? Klik hier voor de speeldata

Cast Medisch Centrum Best

De rollen worden vertolkt door Arijan van Bavel, Marloes van den Heuvel, Onno Innemee en Sabine Beens. De vier acteurs vertolken samen vijftien rollen! Naast acteur is Arijan ook als producent verbonden aan de theatervoorstelling. De regie ligt in handen van Paul van Ewijk.

Ook promotie nodig?

Bekijk onze werkwijze voor shows en evenementen.