Skip to main content
Tips van de Buren

Nieuwe website voor Niels van Roij Design

Niels van Roij Design ontwerpt unieke coachbuilding auto’s door compleet nieuwe modellen te realiseren op basis van bestaande auto’s. Als je een standaard auto bij de dealer een tikkeltje gewoontjes vindt, transformeert Niels deze samen met zijn partners tot een uniek exemplaar. Hij heeft bijvoorbeeld de zaag mogen zetten in een Ferrari, waarbij hij de Breadvan Hommage heeft gecreëerd. Ook heeft hij een Tesla Model S omgevormd tot een Shooting Brake en een unieke Rolls-Royce ontworpen.
Website ontwerp Niels van Roij Design

Structuur van de website

Niels van Roij had een website met prachtige foto’s van zijn projecten, maar in de loop der jaren werd de navigatie ingewikkeld door het oorspronkelijk gekozen thema. We hebben hem geholpen met een nieuwe basisstructuur, waarbij de Masterclasses en Coachbuilding projecten beter gescheiden worden om een overzichtelijke weergave van zijn uitgebreide portfolio te geven.

Ontwikkeling van template pagina’s

In samenwerking met Niels van Roij Design hebben we diverse template webpagina’s opgezet, die Niels vervolgens zelf heeft voorzien van beelden en teksten die nauw aansluiten bij zijn visie. Deze templates zijn nu eenvoudig te gebruiken, waardoor het toevoegen van nieuwe projecten moeiteloos verloopt en hij gemakkelijk zijn nieuwe werk aan de wereld kan laten zien.

Website ontwerp Niels van Roij Design

De impact van professionele beelden

De website templates kregen pas echt vorm toen de mooie foto’s, waaraan Niels veel tijd had besteed, werden toegevoegd. Een waardevolle tip: voor een professionele uitstraling is het essentieel om een fotograaf in te schakelen die in staat is om hoogwaardige beelden te leveren.

Vertaling van de website

Nadat de Engelse pagina’s volledig naar wens waren ingericht, hebben we de website automatisch laten vertalen naar het Nederlands. Hoewel de automatische vertaling niet perfect is, biedt het een goede basis die vervolgens handmatig kan worden aangepast zodat alle teksten kloppen en naar wens zijn.

Bekijk de website van Niels van Roij Design