Skip to main content
Tips van de Buren

Sync cloudopslag, al je bestanden online overal bereikbaar

In onze ontwerpstudio werken we met grote bestanden die veilig worden opgeslagen en altijd bereikbaar moeten zijn voor iedereen. Eerder werkten we met andere cloudopslagdiensten, maar nu denken we met Sync een erg goede keuze gemaakt te hebben voor de langere termijn. Daarom willen we graag met iedereen delen waarom Sync een geweldige tool is voor het opslaan en delen van je bestanden.

sync cloudopslag

Sync cloudopslag, een goed alternatief voor Dropbox en Google Drive

We gebruikten Dropbox en Google Drive al om bestanden met bepaalde klanten te delen. Maar als je een clouddienst zoekt voor ál je bestanden, zit je als grafisch ontwerper al snel aan je limiet bij gratis diensten. Wanneer je wil overstappen naar betaalde zakelijke diensten van Dropbox en Google Drive, zijn de prijzen minder aantrekkelijk dan bij Sync.

Sync.com is een gezamenlijke cloudopslagdienst in Canada die het mensen goedkoper maakt om bestanden in de cloud op te slaan. Het gratis abonnement biedt 5 GB gratis opslagruimte en eenvoudige samenwerkingsopties. Er zijn gratis apps voor Windows, Mac, iOS en Android, zodat je je bestanden op alle apparaten kunt synchroniseren en openen. Hun mobiele apps worden geleverd met een externe functie die je kunt gebruiken om je apparaat te vergrendelen vanaf elk ander apparaat dat is aangemeld bij je account. Dit verhoogt de beveiliging en privacy voor je apparaat.

Sync.com is een veel goedkopere optie en het beste zakelijke alternatief voor Dropbox. De betaalde abonnementen beginnen bij $ 60 per jaar en bieden 2 TB opslagruimte met onbeperkte gegevensoverdracht naast andere beveiligings- en privacyfuncties.

Het delen van je bestanden via Sync.com

Een andere belangrijke functionaliteit bij cloud services is het delen van bestanden. Cloudopslag wordt namelijk vaak gebruikt wanneer je bestanden wil delen die te groot zijn om per e-mail te sturen. Aangezien privacy erg belangrijk is voor Sync, krijg je tal van geavanceerde mogelijkheden bij het delen van bestanden. Als gratis gebruiker kun je voor een gedeelde map (of bestand) alleen een wachtwoord instellen, maar betalende gebruikers kunnen ook instellen dat het bestand niet of een beperkt aantal keer kan worden gedownload. Bij elke gedeelde link kun je “enhanced privacy” inschakelen, een functionaliteit waarmee je end-to-end encryption voor gedeelde links inschakelt.

sync cloudopslag

Kijk zelf waarom we enthousiast zijn over de cloudopslag van Sync

Sync is geen wonder en heeft geen supergeavanceerde functionaliteiten, maar de dienst doet wat je ervan verwacht. Het is een stabiele clouddienst die je bestanden goed versleutelt. Is privacy voor jou belangrijker dan pure snelheid en functionaliteiten? Dan is Sync vast ook jouw favoriete cloudstorage provider. Maak gebruik van de 5 GB gratis opslag voor je bestanden. En als het bevalt, stap je gemakkelijk over naar een uitgebreidere bundel.

Probeer Sync zelf