Skip to main content
Nieuws van de Buren

In de Vlaamsche Pot maakt theaterdebuut

Twintig jaar na de laatste aflevering van In de Vlaamsche Pot maakt producent Theater van de Klucht komend seizoen een theaterversie van deze Nederlandse hitserie. “Met In de Vlaamsche Pot hebben we een waardig opvolger gevonden voor Boeing Boeing,” aldus trotse producent Arijan van Bavel. Van Bavel zal deze voorstelling niet alleen produceren maar ook de rol van Frits voor zijn rekening nemen, in de serie gespeeld door Frans van Deursen. Eerder werd bekend dat Bas Muijs, afgelopen seizoen te zien in Boeing Boeing, ook deze keer van de partij is.
In de Vlaamsche Pot
In de Vlaamsche Pot

In de Vlaamsche Pot is vanaf februari 2018 te zien in de Nederlandse theaters. We maken opnieuw kennis met Karel (Bas Muijs) de eigenaar van restaurant ‘In de Vlaamsche Pot’ en partner van chef-kok Luciën, gespeeld door Onno Innemee, op televisie vertolkt door Serge-Henri Valcke. Bettina Holwerda kruipt in de rol van de niet altijd even subtiele Dirkje, de grote liefde van serveerder Frits (Arijan van Bavel). Dirkje werd op televisie gespeeld door Susan Visser die met deze rol landelijke bekendheid verkreeg. Sabina Beens speelt een oude kennis van Luciën die de rust in het restaurant flink komt verstoren.

Eerder mocht Ontwerp van de Buren al uitingen voor de show Boeing Boeing van Theater van de Klucht ontwerpen. We zijn erg blij dat we opnieuw werden gevraagd om mee te werken aan een animatie, affiche, flyer en social media afbeeldingen voor de nieuwe theatershow.

Dit keer is, zoals bij de uitingen van de originele serie, de fotografie als uitgangspunt genomen in alle uitingen voor de theatershow. Samen met Erik van der Burgt van Verbeeld hebben we in restaurant De Burgerij een fotoshoot gehouden met de complete cast van de show.

In de Vlaamsche Pot is vanaf 8 februari t/m 28 april 2018 te zien in de Nederlandse theaters. Meer informatie over de voorstelling en de volledige speellijst is te vinden op: www.theatervandeklucht.nl.
in de vlaamsche pot

Promotie nodig voor je evenement?

Neem dan contact met ons op via ontwerp@vandeburen.nl of bekijk hier onze overige contactgegevens.

Onze werkwijze voor je promotie