Skip to main content
Nieuws van de Buren

Webshop voor Bammetjes van Cello

webshop ontwerp bammetjes van cello
We werden door Cello in Vught gevraagd om een website met shop te ontwerpen voor de nieuwe dagbestedingsplek Bammetjes van Cello. Hier maken de medewerkers met veel passie, aandacht en plezier de lekkerste belegde broodjes voor je klaar!

Bammetjes van Cello is de plek waar jij of je bedrijf heerlijk belegde broodjes & wraps bestelt. Je kunt individueel een broodje bestellen, met je collega of zelfs gevarieerde lunchboxen voor wat grotere groepen: ideaal voor een vergaderlunch of andere meetings. Ze hebben voor ieder wat wils!

De enthousiaste medewerkers zijn er helemaal klaar voor je te laten genieten van een welverdiende lunch. De Bammetjes broodjesservice in Vught is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 16:30 uur.

webshop ontwerp bammetjes van cello
webshop ontwerp bammetjes van cello

Een webshop met een verhaal

De wens van Cello was een sfeervolle website te krijgen die het juiste gevoel uitstraalt van Bammetjes en waar je ook nog eens de lekkerste broodjes kunt bestellen. De nieuwe website bevat mooie, grote foto’s van de te bestellen broodjes en van medewerkers die de aandacht en zorg voor de producten weergeven. De wens voor de webshop was vooral: houd het simpel. Resultaat is een webshop in de vorm van een bestellijst, zodat bedrijven in de regio en eigen medewerkers makkelijk bestellingen kunnen plaatsen.

Naar de website van Bammetjes