Skip to main content
Nieuws van de Buren

Hoi! Ik ben Wolf, de nieuwe stagiair van de Buren

Hey hey! Ik ben Wolf, 22 jaar oud en ik studeer Grafische Vormgeving op het ROC Tilburg.

Over mij

Heel mijn leven ben ik al geïnteresseerd in de creatieve sector, vroeger tekende ik bijvoorbeeld erg veel, tegenwoordig ben ik meer de digitale kant op gegaan. Grafisch ontwerp en/of kledingontwerp is dan ook iets dat ik graag in mijn toekomst wil voortzetten en nog meer over wil leren.

In mijn vrije tijd ben ik dan ook vaak bezig met het ontwerpen van nieuwe kledingstukken voor mijn eigen kledinglijn die ik in 2022 opgezet heb. Hierbij komen ook veel andere interessante taken kijken zoals het regelen van de marketing of het bouwen van een webshop. Het lijkt me erg gaaf om mijn kledinglijn de komende jaren nog meer te laten groeien en daarmee nog succesvoller te worden.

Mijn leerdoelen tijdens de stageperiode

Voordat mijn stage begon, heb ik op school zowel vakinhoudelijke als persoonlijke leerdoelen opgesteld. Als persoonlijk leerdoel wil ik graag nog beter worden in het samenwerken als een team, omdat ik soms denk ‘laat het maar aan mij over, dan komt het wel goed’. De input van collega ontwerpers is erg behulpzaam, iemand anders kan namelijk een frisse blik hebben op een ontwerp waar je mee bezig bent of een animatie die je hebt gemaakt.

Vakinhoudelijk zou ik graag nog meer willen leren over grafisch ontwerp en dan specifiek animatie, webdesign en het bouwen van een site. Ik ben erg ambitieus en wil het liefst zo veel mogelijk leren en zo goed mogelijk worden in wat ik kan.

Wat ga ik doen na de stageperiode?

Ik zit momenteel in mijn tweede jaar aan het ROC Tilburg, en mijn studie duurt in totaal vier jaar. Zodra mijn stageperiode is afgerond, ga ik eerst door met allerlei gave opdrachten die ik van mijn studie krijg. Het laatste jaar ga ik weer stage lopen en daarmee mijn studie ook afronden.

Het lijkt me erg gaaf om hierna nog verder te studeren aan St. Joost in Breda of de HKU in Utrecht. Alhoewel, die keuze ga ik nu nog niet maken, ik ga me nu lekker op mijn stage focussen!