Skip to main content

Website laten maken

Online alles op rolletjes

Een website is een mooi middel om je bedrijf te laten stralen. Het geeft een heerlijk gevoel als online alles up-to-date is en op rolletjes loopt. We bekijken daarom samen wat belangrijk is op jouw website en wat dus veel aandacht mag krijgen. Het resultaat is een functionele, responsive website in WordPress, waarmee je zelf uit de voeten kunt.

Zijn er dingen die we zelf niet kunnen bouwen? Dan vragen we experts uit ons netwerk. Voor het gemak en de snelheid blijven wij je aanspreekpunt voor de hele klus.

website laten maken tilburg

Onze werkwijze

Hoe werkt het als je een website wilt laten maken?

Stap 1: Kennismaken & Offerte

Kom bij ons langs en vertel ons wat je wilt. Heb je al een website en wil je die aanpassen? Of ga je voor iets nieuws? Wij ontwerpen niet alleen websites, maar bieden ook snelle en veilige hosting en denken mee over je domeinnaam bijvoorbeeld. We maken een offerte op basis van jouw wensen.

Stap 2: Planning & Afspraken

Hebben we alles duidelijk afgesproken? Dan kunnen we gaan plannen. Wanneer we content nodig hebben zoals tekst, foto’s en video’s, of bijvoorbeeld een verhuiscode van je huidige hostingpartij.

Stap 3: Concept & Creatie

Vanuit je doelgroepen maken we user stories om te kijken wat veel aandacht mag krijgen op je website. Dan maken we zogenaamde wire frames, om de structuur van je website helder te krijgen. We schetsen per pagina wat er op moet komen. Dan gaan we bouwen in WordPress. We zetten een complete omgeving op, installeren plug-ins, beveiliging en back-up. Nu hebben we een basis.

Stap 4: Presentatie & Selectie

We presenteren deze basis aan jou. We doorlopen de pagina’s en kijken hoe die samenhangen. Wat kan nog beter, of logischer? Met jouw opmerkingen bouwen we weer verder.

Stap 5: Finetunen & Inkoppen

Het worden nu steeds meer de details, waaraan we werken. Links, knoppen en onderdelen testen we steeds opnieuw, totdat het helemaal klopt. Ook maken we je website geschikt voor meerdere devices, als we dat hebben afgesproken.

Stap 6: Promotie & Bereik

Nu alles online klopt, wil je natuurlijk wél dat de goede mensen je website vinden. Wij helpen je graag met de promotie van je bedrijf of product. Online, met promotie via social media, mailings of video, maar ook offline met drukwerk zoals flyers, visitekaartjes of brochures. Ook kunnen we helpen bij het meten van je online bereik.

Ons werk

Bekijk andere websites die wij maakten

Uitgelichte afbeelding Sterk Huis

Sterk Huis

Ontwerp & promotie

Veelgestelde vragen en antwoorden

over een website laten maken

Wat kost het om een website te laten ontwerpen?

Dat hangt af van je wensen. Er zijn twee manieren waarop we kunnen werken. De eerste is op basis van een WordPress template, die we helemaal op maat maken in jouw huisstijl. Dat is technisch vrij eenvoudig en betaalbaar. Maar we kunnen ook een helemaal unieke website maken. Dat kost meer tijd en is dus ook duurder. En hoe zit het met de content (tekst, foto’s en video’s), wil je die zelf aanleveren? Of kan een expert uit ons netwerk je daarbij helpen?

Graag horen we wat voor jou fijn is. Dan maken we op basis daarvan een vrijblijvende offerte zodat je precies weet wat het kost.

Maak vrijblijvend een afspraak

Kan ik mijn website straks zelf aanpassen?

Ja! Onze websites maken we in WordPress, dat is een open source CMS-Systeem, waarmee je zelfgemakkelijke pagina’s kunt bewerken, toevoegen en verwijderen. Alle handelingen in WordPress vind je gemakkelijk online. En lukt het even niet? Dan staan wij voor je klaar.

Ben ik vindbaar via Google?

Ja, wij helpen je bij de vindbaarheid van je website: Search Engine Optimization (SEO). Bijvoorbeeld door een goede en snelle techniek achter de website. Ook kunnen we een onderzoek doen naar de zoekwoorden die voor jouw pagina’s belangrijk zijn. Daarmee kun je content schrijven of láten schrijven door een gespecialiseerde SEO-tekstschrijver. Die content zorgt ervoor dat je met de juiste woorden snel gevonden wordt via Google.

Verzorgen jullie ook hosting van de website?

Ja, we hebben daarvoor een eigen server. Deze speciale WordPress-hosting gebruikt de nieuwste technologieën waardoor de site ontzettend snel laadt, en dat is fijn in het gebruik. Onze hosting is inclusief automatische back-ups van je bestanden en Let’s Encrypt toegang met gratis SSL certificaat. Dit certificaat beveiligt de verbinding tussen de bezoeker en de site en is tegenwoordig noodzakelijk. Zowel voor de veiligheid als voor de betrouwbaarheid waarmee Google je site aanprijst.

Bekijk onze hosting opties

Verzorgen jullie ook het onderhoud van de website?

Ja zeker, je kan kiezen voor een onderhoudscontract. Dan zorgen we dat je website veilig en up-to-date blijft. We onderhouden je website pro-actief en problemen lossen we direct altijd zeer snel op.

Bekijk alle opties

Waarom zou ik voor Ontwerp van de Buren kiezen?

We hebben verstand van webdesign, van online en we hebben er zin in!

Meer over De Buren

Mogen wij je website maken?

Leuk! Hoe sneller je belt, mailt, langsfietst of toetert, hoe sneller wij voor je kunnen schetsen. En wil je gewoon even weten hoe het werkt of wie we zijn? Snuffel dan nog even rond op deze site voor meer info.

Promotie

Zorg dat je product zoals een website opvalt

Animatie nodig?

Bekijk op deze pagina onze animaties