Skip to main content

Website-onderhoud

Door regelmatig onderhoud blijft je website up-to-date

Websites zijn net als auto’s. Als je nooit de kleine en grote onderhoudsbeurten skipt, is er niets aan de hand. Geef jouw website ook de benodigde aandacht en zorg er zo voor dat de motor altijd blijft draaien. Wij helpen je daarbij. Met een onderhoudscontract weren wij virussen, hackers en andere onnodige gasten van jouw website. Zo geniet je lang en veilig van je online visitekaartje.

Voordelen van een contract voor je onderhoud

Updates

Wij updaten je website twee keer per jaar met de nieuwste plugins, thema’s en WordPress-bestanden. Zo straalt de achterkant van je site weer als nooit tevoren. Dat klinkt als een klus die je zelf kunt oppakken. Toch kan daarbij veel fout gaan, iets dat je later reparaties, tijd en en dus geld kost. Dit voorkomen wij liever.

Back-ups

Voor websites waarvan wij de host zijn, creëren wij dagelijks een online back-up. Die bewaren wij maar liefst 30 dagen. Keer op keer. Daarnaast maken wij tweemaal per jaar een fysieke, handmatige back-up van je complete website. Daardoor heb je altijd een kopie achter de hand wanneer er onverhoopt iets gebeurt. Meteen een hele zorg minder.

Optimalisatie

De achterkant van jouw website houden wij spik en span. Na verloop van tijd blijft er namelijk steeds meer overbodige data achter. Het systeem wordt daardoor trager. Twee keer per jaar schonen we de database op en verwijderen we alle ballast. Van spamberichten tot ongebruikte plugins. Wat je ervaart is dat alles een stuk vlotter draait.

Beveiliging

Wil je dat we nog een stapje extra zetten en jouw website geen seconde uit het oog verliezen? Kies dan voor extra veiligheid met onze automatische beveiligingscheck. Dagelijks worden jouw bestanden gescand op virussen en malware. Gaan de alarmbellen af? Dan zijn wij er als de kippen bij.

Houd je website up-to-date met een contract

Onderhoudscontract 2x p/jaar

210

per jaar2 keer per jaar

Fysieke back-up
Updaten van WordPress
Updaten van plugins
Updaten van thema’s
Controle van vitale functies
Opschonen van de database

Onderhoudscontract 4x p/jaar

420

per jaar4 keer per jaar

Fysieke back-up
Updaten van WordPress
Updaten van plugins
Updaten van thema’s
Controle van vitale functies
Opschonen van de database

We laten onze creativiteit graag samenkomen met jouw wensen. Jij ook?

Kom een bakkie met ons doen

Veelgestelde vragen

Kan ik ook zelf mijn website updaten en onderhouden?

Dat kan, maar is lang niet zo eenvoudig. Het betekent namelijk veel meer dan een klik op de update-knop. Sterker nog: er kan veel misgaan waardoor je website ineens niet meer functioneert. Met reparatiekosten en kostbare tijd als gevolg. Daarom pakken wij het onderhoud graag voor je op. Je website is veilig bij ons. 

Neem contact op

Kan ik met een onderhoudscontract nog gehackt worden?

De kans dat dit gebeurt is vrij klein. Omdat we alles up-to-date houden, zijn de gebruikte plugins en thema’s zo veilig mogelijk. Gaat het toch mis? Dan grijpen we direct in en is je site binnen een paar uur weer volledig online.

Ik heb al een website, willen jullie daarvan het onderhoud doen?

Ja, dat doen we graag voor je. Maar of wij dit ook kunnen, hangt af van de vraag hoe je WordPress-site is gebouwd. Heb je interesse, stuur ons even een mailtje: ontwerp@vandeburen.nl. Dan kijken we direct wat wij kunnen doen.

Regelen jullie ook de hosting van mijn website?

Ja, we hebben daarvoor een eigen server. Deze speciale WordPress-hosting gebruikt de nieuwste technologieën waardoor de site ontzettend snel laadt, en dat is voor jouw bezoekers erg gebruiksvriendelijk. Onze hosting is inclusief automatische back-ups van je bestanden en ‘Let’s Encrypt’-toegang met gratis SSL- certificaat. Dit certificaat beveiligt de verbinding tussen de bezoeker en de site en wordt tegenwoordig vereist. Zowel voor de veiligheid als voor de betrouwbaarheid waarmee Google je site aanprijst.

Bekijk onze hosting opties

Ontwerpen jullie ook websites?

Jazeker, alles over het ontwerpen van een frisse, nieuwe website vind je via onderstaande link.

Website ontwikkeling

Waarom zou ik voor Ontwerp van de Buren kiezen?

Of het nu gaat om het ontwerp voor een huisstijl, website, animatie of brochure, Ontwerp van de Buren heeft hiervoor alle creativiteit in huis. Dubbele creativiteit zelfs, want al onze projecten verdienen en krijgen twee keer zoveel aandacht. Ontdek onze verrassende invalshoeken, ideeën die je hart sneller laten kloppen en onze persoonlijke benadering op de vraag die je bij ons neerlegt.

Meer over van de Buren

Meer weten of samen aan de slag?

Kwestie van mailen, langsfietsen, toeteren of even bellen naar 013 470 03 55.
Stuur een e-mail
team ontwerp van de Buren